Vejledning eller spørgsmål om:

happy children

- Aktiviteter og sjov
- Arrangementer og fester
- Vil du være frivillig?

Kontakt Suzanne Magelund på
60 35 46 67 eller sst@bo-vest.dk

Strut i skørterne og gang i musikken

Af Greve Museum

Greve Museum inviterer til en eftermiddag med swing og historiefortælling

Søndag den 6. marts kl. 13 – 15.30 inviterer Greve Museum til et brag af en eftermiddag. Publikum tages med på en rejse tilbage til Danmark i 1940’erne og 1950’erne, når de to livlige fortællere fra ”Erindringsfabrikken” og de energiske dansere fra ”DTU DansIng” vil føre os ”down memory lane” gennem sang, musik, fortælling og dans. Husk at reservere din billet, for at sikre dig en plads til denne spændende og underholdende eftermiddag!
jitterbugKan du huske, hvordan man danser jitterbug? Det er titlen på dagens arrangement. Hvis ikke, du kan huske det – eller hvis du slet ikke har alderen til at have danset jitterbug i din ungdom, så vil de to musikalske fortællere fra Erindringsfabrikken tage dig med til en tid, hvor man måtte sy sin nye kjole af de gamle gardiner, hvor Richs kaffe var kendt af alle danskere, og hvor efterkrigstidens dans og musik bragte fornyet håb og glæde.

Denne eftermiddag vil Tine Futtrup Lund og Lise Ellevang Rasmussen iklæde sig ”farmors spadseredragt” fra 1940’erne og sammen med publikum synge sange og spille musik, som bindes op af fortællinger fra dengang, Danmark var besat. I pausen serverer caféen selvfølgelig Richs kaffeerstatning, hjemmelavet orangeade og et stykke sandkage, hvorefter vi tager hul på efterkrigstiden: Hvordan danser man jitterbug? Hvordan var moden efter krigen? Kan du huske, første gang du prøvede et par nylonstrømper? Igennem sang, musik og fortælling tager Erindringsfabrikken deltagerne med på en tur down memory lane, og måske vi også får en lille svingom?!

1, 2, 3 o´clock …

Hele arrangementet sluttes af med et brag, når en gruppe dansere fra DTU DansIng vil få skørterne til at strutte og dansegulvet til at gløde, når de vil vise os, hvordan de danser jitterbug.

Billetter, tid og sted
Arrangementet foregår på Greve Museum, Bækgårdsvej 9 2670 Greve. Tlf. 43 40 40 36, søndag d. 6. marts kl. 13-15.30

Pris: 70 kr. for voksne og 35 kr. for børn under 18 år. Med i prisen er også en let servering. Der er 10% rabat på billetprisen for medlemmer af Greve Museums Venner. Du kan sikre dig en billet ved at reservere den på forhånd: Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 43 40 40 36. Resterende billetter kan købes i døren på dagen.

Få sms om aktiviteter
SMS EVENT

Tilmeld dig vores sms service og få invitationer til events og aktiviteter på sms
Læs mere

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere