Vejledning eller spørgsmål om:

happy children

- Aktiviteter og sjov
- Arrangementer og fester
- Vil du være frivillig?

Kontakt Suzanne Magelund på
60 35 46 67 eller sst@bo-vest.dk

Hundige Kirke søger billeder

Af Hundige Kirke

Hundige kirke kan fejre 40 år til oktober, og vi er i fuld gang med at planlægge, hvad der skal ske.
Vi vil gerne med en masse billedre beskrive det liv, der er og har været i kirken gennem tiden. Derfor indsamler vi gamle fotos fra begivenheder i Hundige Kirke gennem årerne, som vi må få lov til at kopiere til en udstilling Vi vil gerne have et billede af dig, eller din familie fra begivenheder, som er fejret i Hundige Kirke.
konfirmation kirkenDet kan være både fra dåb, konfirmation eller bryllup. Men der kan også være andre ting, som du har deltage i. Middelalderuge eller børneklub m.m.. Alle billeder med mennesker i aktivitet i sammenhæng med kirken har stor interesse.

Må vi låne dit billede?

Har du billeder, vi må bruge til en fotoudstilling, så send dem meget gerne til os. Gerne digitalt og ellers har vi mulighed for at gøre dem digitale. Kontakt Knud Jørgensen på tlf. 43 60 03 65 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan også kontakte kirkens kontor, så kan vi hjælpe dig.
Vi har fernisering af fotoudstillingen fredag d. 30. september fra kl. 15.00 - 17.00. Udstillingen vil kunne ses i menighedssalen i oktober måned.

Få sms om aktiviteter
SMS EVENT

Tilmeld dig vores sms service og få invitationer til events og aktiviteter på sms
Læs mere

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere