Vejledning eller spørgsmål om:

happy children

- Aktiviteter og sjov
- Arrangementer og fester
- Vil du være frivillig?

Kontakt Suzanne Magelund på
60 35 46 67 eller sst@bo-vest.dk

Oplæg om flygtninge og folkevandring

Af Hundige Kirke

Flygtninge - folkevandring, terror eller integration. Det er et svært emne der er sat på programmet torsdag d. 14. april kl 19 i Kildebrønde Gamle Skole. Poul Thorsøe Jacobsen fra Greve har tidligere været rejseleder på Balkan, i Rusland og Ukraine. Med den baggrund vil han forsøge at sætte perspektiv på udviklingen i de berørte lande.
De mange flygtninge der kommer til Nordeuropa betyder, at vi nu  forsøger at sætte stop for en uoverskuelig situation for egen velfærd – men på hvilken måde har vi selv været med til at skabe den situation, som denne del af verden står i?
Terrorspøgelset er kommet tæt på og har været med til at skabe en kompleks situation, hvor mange af os føler afmagt, når børnebørnene spørger til deres fremtid.
Svære spørgsmål, men måske kan vi sammen blive lidt klogere. Konkrete svar kan blive vanskelige at give, men gode ideer kan opstå, og måske kan vi aflevere et idegrundlag til Greve Kommune ang. integrationen af de budgetterede 111 flygtninge (med familiesammenføring ca 300) i 2016.
Naivt  - Ja, måske, men  er det gode udgangspunkt, at vi inderst inde gerne vil hjælpe hinanden?

Der er lagt op til en spændende program denne aften d. 14. april kl. 19.00 i Kildebrønde Gamle skole, Adressen er Byvejen 2.

Få sms om aktiviteter
SMS EVENT

Tilmeld dig vores sms service og få invitationer til events og aktiviteter på sms
Læs mere

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere