Vejledning eller spørgsmål om:

happy children

- Aktiviteter og sjov
- Arrangementer og fester
- Vil du være frivillig?

Kontakt Suzanne Magelund på
60 35 46 67 eller sst@bo-vest.dk

Kom med på skov og skulptur i Greve Museums have

Af Greve Museum

Nu er det igen tid til at se på smukke skulpturer, når museumshaven danner ramme om udstillingen Skulptur 2016 Extra. Udstillingen, som laves i samarbejde med Kunstforeningen Køge Bugt, kan ses fra den 24. maj og helt frem til den 6. november. Publikum kan selv bevæge sig rundt og nyde skulpturhaven eller vælge at tage med på ”skovtur” blandt skulpturerne søndag d. 29. maj.

skovtur xtraDet er femte gang, at Kunstforeningen Køge Bugt bruger Greve Museums have og gård som ramme for deres skulpturudstilling og hvert år har det været en glæde for de mange besøgende, at haven får lidt ekstra liv. Kurator for udstillingen Geert Daae Funder fortæller, at udstillingen samler de bedste og mest professionelle danske billedhuggere, med det mål at give publikum en spændende oplevelse i museets have og gård, samt at vise alsidigheden når forskellige kunstneriske udtryk arbejder sammen i en kompleks kombination i havearealet.

Åben have med fortællinger og musisk underholdning

Søndag den 29. maj fra kl. 12 – 16 inviterer kunstforeningen på ”skovtur” blandt skulpturerne. Der vil både blive sørget for gode fortællinger og dejlig musik, så alt du skal medbringe er godt vejr, tæpper og egen madkurv, - eller bestil en lækker frokost i museets café. Bemærk at denne frokost skal bestilles på forhånd, senest d. 19 maj på tlf. 43 40 40 36. Drikkevarer skal denne dag købes i caféen. Selve arrangementet er gratis!

Udstillingen kan ses på Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve.
Tlf. 4340 4036, fra tirsdag den 24. maj og helt frem til søndag d. 6. november. Skovturen foregår samme sted, søndag d. 29. maj kl. 12-16.

Greve Museum har åbent tir – fre fra kl. 11-15, søndag kl. 11-17 og den anden onsdag i måneden fra kl. 13.30 til 21. Læs mere om museet på grevemuseum.dk.

 

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere

Kom og mød politiet
patruljevogn 1   web

Hver 1. tirsdag i måneden kan du møde politiet i Askerød.
Læs mere