Vejledning eller spørgsmål om:

happy children

- Aktiviteter og sjov
- Arrangementer og fester
- Vil du være frivillig?

Kontakt Suzanne Magelund på
60 35 46 67 eller sst@bo-vest.dk

Invitation: Oplev den "nye" tunnel mellem Askerød og Waves

Af Greve Kommune

Efter en større renovering er tunnellen mellem Askerød og Waves nu klar til at blive vist frem

Torsdag d. 26. maj kl. 17–18 indvies den "nye" tunnel og alle borgere i området er inviteret.
Vi mødes i tunnellens åbne midterstykke, hvor Waves vil have en let forfriskning klar til de fremmødte. Formanden for Tryghed- og Integrationsudvalget vil åbne tunnellen med en lille tale, og Greve Erhverv og kunstnerne Michel Kouris og Tina Knudsen præsenterer de nye murmalerier i enderne af tunnellen.
Askeroedmaj2016 1Herefter vil Godsets dansehold optræde og sætte gang i tunnellen. Kom og vær med til at fejre den "nye" flotte tunnel, som skal gøre det til en både mere spændende, men også tryg oplevelse at bevæge sig fra Askerød til Waves.

Mere tryghed

Og hvad er der så sket? Jo, tunnellen er nu færdigrenoveret og er blevet lys og venlig: Buskads er blevet klippet, der er kommet ny belægning, så bump undgås, vægge og lofter er malet lyse og venlige, der er monteret ny belysning og opsætning af spejle, så blinde vinkler undgås og ikke mindst har to lokale kunstnere samt fritidsklubben Godset bidraget med helt nye murmalerier.

Greve Kommune har i de sidste par år arbejdet med at fremme tryghed, bl.a. gennem renovering af to af de tunneller, der fører over til Waves. Askeroedmaj2016 2Den ene er tunnellen fra Askerød, den anden fra Gersagerparken. Der vil ved åbningen også være mulighed for at møde arbejdsgruppen bag renoveringen af tunnelen. Arbejdsgruppen har bestået af deltagere fra Askerød, politiet, Greve Nord, Greve Erhverv samt Greve Kommune.
Askeroedmaj2016 3
Gersagertunnellen forventes klar omkring efteråret 2016. Arbejdet er udført i tæt samarbejde med beboere og erhvervsliv og er med til at give kommunen inspiration til, hvordan indretning, drift og vedligeholdelse af veje, stier og tunneller er med til at fremme tryghed i byen.

Du kan læse mere om renoveringen af tunnellen mellem Askerød og Waves her og tunnellen mellem Gersagerparken og Waves her

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere

Kom og mød politiet
patruljevogn 1   web

Hver 1. tirsdag i måneden kan du møde politiet i Askerød.
Læs mere