Vejledning eller spørgsmål om:

happy children

- Aktiviteter og sjov
- Arrangementer og fester
- Vil du være frivillig?

Kontakt Suzanne Magelund på
60 35 46 67 eller sst@bo-vest.dk

Midsommerkoncert på Greve Museum

Af Greve Museum

Oplev Greve Harmoniorkester sammen med tenoren Thomas Koppel som solist, når der søndag den 19. juni kl. 14 er musik og sommerstemning i Greve Museums hyggelige gårdsplads.

Traditionen tro inviterer Greve Museum og Greve Harmoniorkester til gratis midsommerkoncert i museets gård. Tenoren Thomas Koppel, som altid formår at skabe den helt rette stemning med sin optræden vil medvirke som solist ved koncerten. Greve Harmoniorkester dirigeres som altid af Erik Jørgensen. Koncerten begynder kl. 14 og varer cirka i halvanden time.
midsommer koncert greve museumProgrammet er sammensat af musik i den lettere genre, hvor der både vil være mulighed for at høre amerikansk underholdningsmusik, musik fra begyndelsen af 1900-tallet og tenoren Thomas Koppel vil med sikkerhed også optræde med nogle italienske ”hits” såvel klassikere som mere moderne. Foruden Thomas Koppel vil også musikere fra orkestret medvirke som solister ved koncerten, og koncertgæsterne kan efter sigende glæde sig til at høre en af orkestrets musikere som solist i et drivende sentimentalt hit fra 1970'erne - dengang blandt andet i en udgave med Poul Bundgaard. Og så byder eftermiddagen selvfølgelig på en enestående chance for at få opfrisket midsommervisen, inden den skal synges omkring bålet torsdag aften.

Servering og vejrguder

Det vil være muligt at købe vin, øl vand, kaffe og kage før og efter koncerten. Vi håber selvfølgelig, at vejrguderne er på museets og musikernes side, men i tilfælde af regn vil det være nødvendigt at aflyse den udendørs koncert, da musikernes instrumenter ikke kan holde til det. Ring evt. til museet på 43 40 40 36 efter kl. 13.00, hvis der er tvivl om, hvorvidt koncerten kan gennemføres. En eventuel aflysning på grund af vejret vil også blive annonceret på museets hjemmeside.

Praktiske informationer

Der er fri entré til koncerten og til museet. Museet har åbent tirsdag – fredag fra kl. 11 til kl. 15, søndag fra kl. 11 til kl. 17. Den 2. onsdag i hver måned er der åbent fra kl. 13.30 til kl. 21. Læs mere om museets arrangementer og udstillinger på www.grevemuseum.dk


Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere