Vejledning eller spørgsmål om:

happy children

- Aktiviteter og sjov
- Arrangementer og fester
- Vil du være frivillig?

Kontakt Suzanne Magelund på
60 35 46 67 eller sst@bo-vest.dk


Notice: Undefined offset: 1 in /home/grevenord/public_html/templates/grevenord4/library/Artx/Content/SingleArticle.php on line 95

Strandvandring med masser af gode historier undervejs

Søndag den 7. august kl. 14 har du muligheden for at tage med på tur langs Strandvejen og høre nogle af de mange historier, som husene og stederne gemmer på. Turen arrangeres i samarbejde mellem Greve Museum og Lokalarkiv og Greve Lokalhistoriske Forening. Det er ganske gratis at være med, så kom og få et indblik i din by.
Granhaugen strandvandringTag med på en frisk gåtur denne eftermiddag og hør om den rivende udvikling langs stranden fra begyndelsen af 1900-tallet og frem.

Husene langs strandvejen gemmer på mange små finurlige historier. Nogle vedrører bare enkelte personer eller bygninger, mens andre er en del af hele kommunens historie. Disse historier udforsker vi denne dag sammen med Peer Ravn, som har boet i Greve hele sit liv.

Praktiske oplysninger

Vi mødes ved parkeringspladsen foran Jyske Bank, Hundige Strandvej 199 og slutter ved Greve Centervej/Granhaugen. Vi starter kl. 14.00 og turen vil vare omkring 1-1½ time, og det er gratis at deltage.

 

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere