Vejledning eller spørgsmål om:

happy children

- Aktiviteter og sjov
- Arrangementer og fester
- Vil du være frivillig?

Kontakt Suzanne Magelund på
60 35 46 67 eller sst@bo-vest.dk


Café Ask har fået en hjemmeside


Nu kan du tjekke menuen, se de kommende arrangementer og bestille mad ud af huset fra Café Ask online

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Hvad mon der er på menuen i Café Ask i dag eller resten af måneden? Nu behøver du ikke længere rode rundt efter den udprintede oversigt. På cafeens nye hjemmeside kan du nemlig se, hvad der er på menuen og meget mere.
www.cafe-ask.dk er et nyt initiativ fra cafeen, og caféleder Inge Nielsen, glæder sig over den nye hjemmeside.
Cafe Ask HS”Folk har længe efterspurgt, om vi ikke kunne lave en hjemmeside, så de kunne følge med i, hvad der er af arrangementer, og hvad man kan få at spise. Så det har vi taget til os, og nu er der klar, så man altid kan klikke sig ind og se de aktuelle menuer og nyheder,” siger hun.
”Vi håber, at vi kan nå ud til endnu flere med den nye hjemmeside. Vi vil jo gerne vise folk, at de kan komme herned og spise lækkert og billigt. Derfor håber vi, at det også kan trække nogle folk til, der ikke normalt har været opmærksomme på cafeen,” fortsætter hun.

Du kan besøge Café Asks hjemmeside her

Mad lavet fra bunden

Café Ask ligger i Digehuset i Askerød, og er åbent alle hverdage. Mandag til torsdag er der mulighed for at komme ned og spise en god frokost, drikke en kop kaffe, en øl, et glas vin eller en sodavand, mens der tirsdag og torsdag også serveres lækker aftensmad med skiftende menuer og desserter.
Fælles for maden i Café Ask er, at alle har en stolthed i den mad, der præsenteres. frokost i cafe ask
”Vi går meget op i, at det er god, sund og nærende mad, vi serverer. Der skal være noget for enhver smag, og så er det vigtigt for os, at det er friske råvarer, vi bruger. Vi laver stort set alt fra bunden af, for det er bare mest lækkert med hjemmebagt brød og grøntsager, der er snittet til retten og ikke kommer fra en dåse,” siger Inge Nielsen.
For at undgå madspild eller at gå forgæves opfordrer hun folk til at bestille bord, hvis de ønsker at komme til middag i cafeen.
”Vi har en del gæster til vores middags-aftener, så det er altid en god idé at bestille plads. Og nu kan man jo se menuen en hel måned ud i fremtiden på hjemmesiden, så det er blevet endnu lettere at beslutte, hvornår man har lyst til at komme herned og spise,” opfordrer hun.
Bestil bord i Café Ask på telefon: 43 97 43 43

Søndagsbrunch og vinsmagning

På den nye hjemmeside kan man også se, hvilke særlige arrangementer, der er i cafeen det næste stykke tid. Eksempelvis har de en italiensk vinsmagningsaften på programmet og flere brunch søndagsarrangementer i samarbejde med Hundige Kirke. Cafe Ask HS3
Man kan også læse mere om mulighederne for at leje cafeen til egne arrangementer, book mødelokalet og andre praktiske informationer.

Mere om Café Ask:

Adresse: Digehuset 9, Askerød, 2670 Greve
Telefon: 43 97 43 43
Hjemmeside: www.cafe-ask.dk

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere

Kom og mød politiet
patruljevogn 1   web

Hver 1. tirsdag i måneden kan du møde politiet i Askerød.
Læs mere