Vejledning eller spørgsmål om:

happy children

- Aktiviteter og sjov
- Arrangementer og fester
- Vil du være frivillig?

Kontakt Suzanne Magelund på
60 35 46 67 eller sst@bo-vest.dk

Det store loppemarked er tilbage i ValHallen

Loppemarkedet i ValHallen er særdeles efterspurgt blandt både loppere og gæster

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

"Hvornår er der loppemarked igen?", "Kan jeg skrive mig op til en stand allerede nu?"
Spørgsmål som disse er tikket ind på aktivitetskoordinatorens Suzanne Magelunds mail og telefon de seneste par måneder, for det er loppemarkedet i ValHallen, som folk spørger ind til.
Loppemarkedet er arrangeret af de frivillige og aktivitetskoordinatoren i Greve Nord Projektet, der nu kan glæde de mange spørgende ved at svare, at det næste loppemarked bliver afholdt d. 25. september kl. 10-14, og at de nu kan booke en stand.
"Loppemarkedet er efterhånden blevet en fast begivenhed i området, så folk begynder allerede at efterspørge det i løbet af sommeren. Vi kan mærke, at der er flere og flere, der "opdager" det og gerne vil være med. Så det er jo bare dejligt," siger aktivitetskoordinator Suzanne Magelund.
loppemarked september 2016

En tradition

Loppemarkedet afholdes i samarbejde med ValHallen to gange om året, og overskuddet går til aktiviteter for borgerne i Greve Nord. Loppemarkederne har været afholdt siden 2011, og er efterhånden blevet en tradition for både loppere og gæster.
"Der er mange af lopperne, der har været med flere gange. Nogle af dem har endda en favoritstand, som de køber. Men der kommer også mange nye loppere hver gang, også folk der er en fast del af loppe-miljøet her i Greve. Det viser, at det er ved at blive et anerkendt loppemarked," forklarer aktivitetskoordinatoren, der understreger, at man ikke behøver at bo i Greve Nord for at være med.
"Alle er velkommen til at komme forbi og gøre et godt kup. Vi har også gæster, der kommer hertil fra de omkringliggende kommuner. Der er gratis entré, så folk skal endelig bare tage familien og vennerne med," fortsætter hun.

Praktisk information

Hvis du vil leje en stand, så kontakt Suzanne på telefon: 60 35 46 67 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Det koster 75,- pr. stand, og pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. Der skal betales ved tilmelding.
Uanset om du selv vil sælge ud, eller du er på udkig efter en god handel og årets "loppefund", så kom forbi Valhallen i Hedelunden 2, 2670 Greve. Vi har åbent fra 10-14. Husk at medbringe kontanter og inviter gerne naboen, familien, venner og veninderne med.


Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere

Kom og mød politiet
patruljevogn 1   web

Hver 1. tirsdag i måneden kan du møde politiet i Askerød.
Læs mere