Kom til boldleg, grin og hygge


Hver mandag eftermiddag er der gratis boldleg. Kommer du og dit barn ikke og spiller med? Det er sjovere, når man er flere

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Bolde er ikke kun til at spille og sparke fodboldmål med. Man kan også lave masser af andre sjove lege med bolde, hvor man både får rørt kroppen og sat godt gang i smilemusklerne. Vi spiller bold med kegler og andre remedier, og det eneste det kræver er, at børnene og I selv har tøj på, som I kan bevæge jer i. IMG 0085”Det er en sund og sjov måde at være sammen på. Det handler ikke om at vinde, men om at lege og have det sjovt. Man får bevæget sig, og boldlegene er samtidig gode for børnenes motorik og balance,” fortæller aktivitetskoordinator i Greve Nord Projektet, Suzanne Magelund.

Hver mandag 14.30
Hver mandag eftermiddag kl. 14.30 er der åben boldleg for alle børn mellem 2-5 år og deres forældre eller andre voksne. Vi mødes i Beboerhuset i Thors Kvarter 62 og går i samlet flok til Hundige Boldklubs baner. Hvis det er godt vejr, leger og spiller vi ude og ellers foregår det indendørs i ValHallen i Hedelunden 2.IMG 0086
Vi leger boldlege og let boldspil, og når vi er trætte, er der en lille snack og fri leg. Vi er færdige igen kl. 16.

Kom og vær med
Hundige Boldklub og Greve Nord Projektet inviterer alle børn på mellem 2 og 5 år til at komme og være med sammen med en forælder eller en anden voksne. Det er helt gratis at være med, og det kræver ingen tilmelding, så bare kom forbi.
Det er boldklubbens dygtige medarbejder Annahelena Skov Iversen, der står for boldlegene, der er tilpasset børnenes alder.

Stolte spillere
Hver mandag henter aktivitetskoordinator Suzanne Magelund fem børn og en pædagog i daginstitutionen Nova, som også er med til boldlegene.
”Det er så skønt at se, hvordan de har det så sjovt de små. De løber rundt og er meget stolte, når de får spillerveste på,” siger Suzanne Magelund.
IMG 0087


Boldspil for børn og voksne hver mandag


Kan du lide at spille bold? Så vil vi meget gerne spille med dig og dine børn

Hver mandag eftermiddag inviterer Hundige Boldklub og Greve Nord Projektet alle boldglade forældre og børn i alderen 2-5 år med ud og spille bold. Det er helt gratis at være med.

Alle drenge og piger i alderen 2-5 år og legesyge forældre inviteres til fodbold-leg på vores tumlehold.
Kom med ud på banerne og leg med bolde og kegler. Vi laver lege og øvelser, der både handler om motorik og fodbold.
Alt udstyr lånes af klubben, så det eneste det kræver er, at I har tøj på I kan bevæge jer i.
Tilbuddet er gratis.

Har i spørgsmål, kontakt Annahelena Skov Iversen på 23611380 eller Suzanne på 60354667


legestue bold plakat


Kreativ skulpturworkshop for børn i sommerferien


Skolebørnenes sommerferie venter lige om hjørnet, og på Greve Museum gør man sig klar til at byde på gode oplevelser for børn og familier

Af Greve Museum

Fra tirsdag den 4. juli til torsdag d. 6. juli inviterer museet endnu engang til den meget populære skulpturworkshop, hvor børnene kan udfolde deres kreativitet sammen med kunstneren Geert Daae Funder.
Denne workshop er for børn mellem 8 og 16 år, der ønsker at udforske deres kreative evner med en rigtig kunstner ved deres side. Børnene kan vælge at deltage i enten én eller flere dage. I værkstedet skal vi både arbejde med hvid og indfarvet gips og skabe flotte skulpturer ud af det.
skulptur

Praktiske oplysninger
Vi arbejder kl. 11-14.30 hver dag, og arbejdet foregår både udendørs og indendørs. Husk madpakken, så du kan holde dampen oppe i løbet af dagen.
Det er GRATIS at deltage, og du vælger selv, om du deltager i én eller flere af dagene.
Alder: Fra 8 – 16 år.
Tilmelding på tlf. 43 40 40 36 til en eller flere af dagene senest 25. juni.


Filmværksted for børn


Det er både sjovt og magisk at lave sine egne stop-motion-film. Og nu har du muligheden for at prøve

Af Greve Museum

Lær tips og tricks af en rigtig filmproducer. På fredag d. 26. maj kan børn deltage i et spændende filmværksted på Greve Museum fra kl. 11.30 - 15. I værkstedet vil filmproducer Stine Lauritz Larsen hjælpe børnene på vej med både teknikken og med at sætte fantasien i sving.


Måske kender du Cirkeline-filmene, som DR ofte har vist? Nu har du muligheden for at lære at lave din egen film, når Greve Museum får besøg af filmproducer Stine Lauritz Larsen. Deltag i filmværkstedet, hvor du kan lære at lave en simpel animationsfilm. Stine guider jer igennem forløbet, hvor I lærer om teknik og basale fortællekneb og virkemidler. Vi laver filmene på museets iPads, og I vil efterfølgende kunne arbejde videre med den app, vi benytter.
FilmvaerkstedMeld dig og din familie til
Det er for børn fra 5 år og opefter, så tag hele familien med og lav sammen jeres egne små film. Både børn og voksne skal være aktive, da vi arbejder i små grupper, og der er brug for hjælpende hænder på film-holdet, når der skal være styr på både storyline og rekvisitter. Deltagelse i workshoppen er gratis, og der er plads til max 24 personer. Hvis du vil sikre dig en plads, så tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 43 40 40 36. Filmværkstedet starter kl. 11.30, og vi slutter af med en fælles filmpremiere ca. kl. 14, hvor vi ser hinandens film.

Nøøj, det’ for børn!
Benyt også muligheden for at finde inspiration i særudstillingen ”BørneTVs historie” på Greve Museum. Kom og oplev en fantastisk kavalkade af filmklip, originale dukker, rekvisitter, kostumer og skitser fra mere end 60 års TV-historie. I udstillingen vil der være noget for alle generationer, så det er oplagt at tage hele familien med og få et gensyn med alle de mange kendte og elskede børne-TV-programmer. Entré til udstillingen: 50 kr. for voksne Børn u. 18 år: gratis.

Fortæl flere historier
Arrangementet er en del af Greve Biblioteks projekt "Læs For Mig", hvor børn kan læse gratis historier. Denne dag er der også mulighed for at få et gratis eksemplar af bogen ”Englejægeren”, som er skrevet til børn i aldersgruppen 10-13 år af børnebogsforfatter Jan Kjær. Grib et eksemplar af den spændende bog og få inspiration til, hvordan du selv kan lave fantasifulde historier om Greve.

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere

Bankospil i hele 2017

banko - web

Kom og vær med - skriv dem i kalenderen med det samme

Læs mere her