Efterårsferie på Mosede Fort


På museet på Mosede Fort er der masser af aktiviteter i efterårsferien. Kom og besøg os og prøv både Virtual reality og iPad-spillet Krigens Valg

Af Mosede Fort

VIRTUAL REALITY

I et par år har museet i samarbejde med eksterne udviklere arbejdet med Virtual Reality-briller. Nu har VR-holdet tilknyttet museet udviklet en helt ny interaktiv version af Virtual Reality-brillerne, hvor man aktivt kan deltage. Når du tager brillerne på, bliver du straks ført tilbage til en helt anden tid, der er genskabt virtuelt. I den virtuelle verden møder du soldaterne, der var indkaldt under 1. Verdenskrig. Du kan hjælpe med at lade kanonen eller skyde til måls. Det er gratis at prøve VR, når entréen til museet er betalt.
Soldat viser Ipad til barn

KRIGENS VALG - for hele familien

I foråret lancerede museet det populære iPad-spil ”Krigens Valg”. Udstyret med en iPad og lyst til at gå på opdagelse kan hele familien få de grå hjerneceller i brug på en sjov og udfordrende måde. Spillet kombinerer de digitale virkemidler med museets sanselige udstilling, så de besøgende for alvor får en fornemmelse af at rejse 100 år tilbage i tiden.
I spillet skal børn og voksne sammen finde ud af, hvordan de vil klare sig gennem de hårde år under 1. Verdenskrig. Med det nye familiespil skal børnefamilier hjælpe tre personer i spillet med at træffe nogle svære valg. Der er meget på spil for soldaten, husholdningslærerinden og arbejdsdrengen, og spørgsmålet er, om de med din hjælp kan sikre, at familien, formuen og fædrelandet overlever de hårde år. Det koster 20 kr. at leje en iPad med spillet ”Krigens Valg” - og familien kan sagtens være flere om at dele én iPad.

RUNDVISNING i udstillingen

Museet holder åbent alle dage –undtagen mandag – og tilbyder rundvisning i udstillingen hver dag kl. 12.00. Denne rundvisning er gratis, når entrébilletten er betalt.

Læs mere her

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere

Bankospil i hele 2018

banko - web

Kom og vær med - skriv dem i kalenderen med det samme

Læs mere her