Filmværksted for børn


Det er både sjovt og magisk at lave sine egne stop-motion-film. Og nu har du muligheden for at prøve

Af Greve Museum

Lær tips og tricks af en rigtig filmproducer. På fredag d. 26. maj kan børn deltage i et spændende filmværksted på Greve Museum fra kl. 11.30 - 15. I værkstedet vil filmproducer Stine Lauritz Larsen hjælpe børnene på vej med både teknikken og med at sætte fantasien i sving.


Måske kender du Cirkeline-filmene, som DR ofte har vist? Nu har du muligheden for at lære at lave din egen film, når Greve Museum får besøg af filmproducer Stine Lauritz Larsen. Deltag i filmværkstedet, hvor du kan lære at lave en simpel animationsfilm. Stine guider jer igennem forløbet, hvor I lærer om teknik og basale fortællekneb og virkemidler. Vi laver filmene på museets iPads, og I vil efterfølgende kunne arbejde videre med den app, vi benytter.
FilmvaerkstedMeld dig og din familie til
Det er for børn fra 5 år og opefter, så tag hele familien med og lav sammen jeres egne små film. Både børn og voksne skal være aktive, da vi arbejder i små grupper, og der er brug for hjælpende hænder på film-holdet, når der skal være styr på både storyline og rekvisitter. Deltagelse i workshoppen er gratis, og der er plads til max 24 personer. Hvis du vil sikre dig en plads, så tilmeld dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 43 40 40 36. Filmværkstedet starter kl. 11.30, og vi slutter af med en fælles filmpremiere ca. kl. 14, hvor vi ser hinandens film.

Nøøj, det’ for børn!
Benyt også muligheden for at finde inspiration i særudstillingen ”BørneTVs historie” på Greve Museum. Kom og oplev en fantastisk kavalkade af filmklip, originale dukker, rekvisitter, kostumer og skitser fra mere end 60 års TV-historie. I udstillingen vil der være noget for alle generationer, så det er oplagt at tage hele familien med og få et gensyn med alle de mange kendte og elskede børne-TV-programmer. Entré til udstillingen: 50 kr. for voksne Børn u. 18 år: gratis.

Fortæl flere historier
Arrangementet er en del af Greve Biblioteks projekt "Læs For Mig", hvor børn kan læse gratis historier. Denne dag er der også mulighed for at få et gratis eksemplar af bogen ”Englejægeren”, som er skrevet til børn i aldersgruppen 10-13 år af børnebogsforfatter Jan Kjær. Grib et eksemplar af den spændende bog og få inspiration til, hvordan du selv kan lave fantasifulde historier om Greve.

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere

Bankospil i hele 2018

banko - web

Kom og vær med - skriv dem i kalenderen med det samme

Læs mere her