Vejledning eller spørgsmål om:

familie

- Forældrekurser
- Familieaktiviteter
- Netværk for børnefamilier

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk

Bliv ungdomsbrandmand i din sommerferie

Af Greve Museum

Tør du slukke en rigtig ildebrand, vil du lære, hvordan en rigtig brandmand arbejder og er du mellem 12 og 16 år?

Så har du nu chancen for at blive ungdomsbrandmænd tre dage i sommerferien. Det første forløb afholdes tirsdag til torsdag d. 7. – 9. juli, og anden gang forløbet afholdes er tirsdag – torsdag d. 21. – 23. juli.

Ungdomsbrandmand er en mulighed for at prøve kræfter med faget brandmand på en sjov, børnevenlig og sikker måde. Forløbet afvikles som et samarbejde mellem Falck i Greve og Greve Museum. I løbet af de tre dage skal børnene både besøge Greve Museum, for at lære om brand i gamle dage, og de skal i lære som brandmænd på den moderne Falckstation. Det er gratis at deltage, da Greve Kommunes sommerferiepulje støtter arrangementet.

UngdomsbrandmandDen første dag møder børnene på Greve Museum. Her vil de lære hvordan man slukkede brand i gamle dage, når der hverken fandtes brandbiler, brandslukkere eller professionelle brandfolk. På museet skal de besøge udstillingen ”Greve i brand” og de skal løse forskellige opgaver, hvor både hoved og hænder bliver sat i spil. Til sidst vil de blive mødt af en vaskeægte styrkeprøve, når de skal forsøge at slukke brand på gammeldags manér.

Så går turen til Falckstationen

På Falckstationen vil børnene resten af dagene på en sikker og sjov måde lære om brandmandsfaget. Her skal de både kravle op i højderne på stiger, de skal lære at håndtere det moderne brandslukningsudstyr, de skal en tur ud i Falcks redningsbåd, og så skal de selvfølgelig lære at slukke en rigtig brand!

Tilmelding og praktiske oplysninger

Tilmelding til ungdomsbrand foregår ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor du skal oplyse: Navn, alder og adresse på barnet og telefonnummer til barnets forældre. Du er tilmeldt når du modtager en bekræftelsesmail fra foreningen med yderligere oplysninger om sommerferieaktiviteten.


Ungdomsbrandmand afvikles i to omgange af 3 dages varighed: tirsdag, onsdag og torsdag i uge 28 og uge 30 i tidsrummet kl. 9 – 14. Deltagerne vil blive kørt i minibus fra Greve Museum til Falck i Greve, og retur igen, hvorfor forældretilladelse, til kørsel i minibus, er en nødvendighed for deltagelsen. Mødested: Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve kl. 9.00.

Der er plads til max. 10 børn på hvert hold, og der er stadig ledige pladser på begge hold. Det er gratis at deltage, da Greve Kommunes sommerferiepulje støtter arrangementet.

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere