Vejledning eller spørgsmål om:

familie

- Forældrekurser
- Familieaktiviteter
- Netværk for børnefamilier

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk

Naturens Dag på Greve Museum

Af Greve Museum

Søndag den 13. september markeres Naturens Dag over hele Danmark. I år er temaet "Naturen hvor du bor" og på Greve Museum vil der derfor være fokus på Grevegårds smukke have, som har været brugt af Grevegårds beboere gennem flere generationer.

Børn og voksne inviteres med i den smukke museumshave, hvor museets formidlere vil fortælle om, hvordan haven har ændret udseende og karakter gennem de sidste 100 år. Hør om havens smukke blomster og de grønsager og frugter, som haven indeholder. Rundturen byder både fortællinger og leg, og der vil også være mulighed for også at smage på havens afgrøder, og endelig vil børnene også få lov at grave deres egne kartofler op.
Naturens Dag Foto

Kartoffeltryk og lavendelposer

I løbet af eftermiddagen vil der være forskellige værksteder, hvor blandt andet kartoflen igen kommer i spil. I værkstedet kan man lave kartoffeltryk og kartoffeldyr og senere på dagen vil søde dufte fylde værkstedsrummet, når der skal laves lavendelposer. Kom og vær med fra dagens begyndelse kl. 11 eller stød til i løbet af dagen, når det passer ind i familiens program. OBS: Pris. 30 kr. pr. person

Program for dagen

Kl. 11-12: Havevandring i museets have – nyd synet, duftene og smagen.
Kl. 12.15 – 13.30: Leg og kunst med kartoflen i centrum.
Kl. 13.45 – 15.00: Lav din egne lavendel-pose.

 

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere