Vejledning eller spørgsmål om:

familie

- Forældrekurser
- Familieaktiviteter
- Netværk for børnefamilier

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk

En brandsjov vinterferie på Greve Museum

Af Greve Museum

I skolernes vinterferie i uge 8 sætter museet for fokus på brand. Særudstillingen ”Greve i brand” synger nu på sidste vers, og sidste udstillingsdag vil være fredag d. 26. februar. Fra tirsdag den 23. februar til fredag d. 26. februar vil der være daglige børnerundvisninger, sjove aktiviteter og værksted for børn og deres familier.
vinterferi i brand

Hør om brand i gamle dage

Museets dygtige formidlere vil tage børnene og deres familier med rundt i udstillingen Greve i brand. Her vil vi undersøge, hvordan man slukkede brand i gamle dage, når der hverken fandtes brandbiler, brandslukkere eller professionelle brandfolk. Gennem leg og aktiviteter vil børn og voksne opleve, hvordan brand er blevet bekæmpet gennem tiden.
Efter rundvisningen vil der være sjove aktiviteter i museets have, hvor den gamle håndbrandsprøjte kommer i brug – prøv f.eks. hvordan det var at slukke en brand for 100 år siden, og se om du har kræfter nok til at holde ud længe nok til, at branden er slukket. I værkstedet kan du lave din helt egen lille brandmand af træ eller et brandskilt, som du kan sætte på tøjet.

Praktiske oplysninger

Der er fri entré til museet. Museet har åbent tirsdag til fredag kl. 11-15, søndag kl. 11-17, mandag og lørdag er der lukket. Det koster 30 kr. pr barn for materialer i værkstedet. Aldersgruppe: 5-14 år – men hele familien er velkommen

 

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere