Vejledning eller spørgsmål om:

familie

- Forældrekurser
- Familieaktiviteter
- Netværk for børnefamilier

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk

Rundvisning – bliv guidet af din telefon 13. marts

Af Greve Museum

Vidste du, at Greve Museum har en lydguide, som kan bruges på din egen smartphone?

Søndag d. 13. marts kl. 13 vil museumsinspektør Kamilla Hjortkjær vise rundt i Greve Museums stuehus, hvor hun samtidig også give en introduktion til museets lydguide.
Greve Museum – har som mange andre museer – valgt at benytte sig af appen ”Danmarks Museer”, som er en gratis app, der kan downloades til din egen smartphone. Med telefonen i hånden kan du nu dykke lidt længere ned i historien i den spændende og stemningsfyldte udstilling i det gamle stuehus på Greve Museum.
lydguidemuseum
Kom med på tur i museets udstilling og få en introduktion til lydguiden, som både byder på små historier om de forskellige rums funktioner og om nogle af genstandene i rummene. Du kan både få hjælp til det tekniske, og samtidig vil der nok utvivlsomt også falde et par ekstra historier af, som ikke lige er at finde på mobil-appen, når Kamilla Hjortkjær tager gæsterne med rundt i udstillingen.

Medbring gerne din egen smartphone og evt også et sæt høretelefoner.

Praktisk information og billetter

Arrangementet foregår på Greve Museum, Bækgårdsvej 9 2670 Greve. Tlf. 43 40 40 36, søndag den 13. marts kl. 13.00. Denne søndag har museet åbent fra kl. 11 - 17. I museets café vil der både før og efter arrangementet være mulighed for at købe kage og kaffe eller et let måltid mad som eksempelvis suppe og hjemmebagt brød eller en lækker rødspættefilet med spinatmousse og hvedekornspilaf med grøntsager.

Pris: 30 kr. Billetter købes i museets café på dagen

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere