Vejledning eller spørgsmål om:

familie

- Forældrekurser
- Familieaktiviteter
- Netværk for børnefamilier

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk

Gys i kasematten – mest for børn

Af Greve Museum

Den står på gyserhistorier på museet, når vi helt ekstraordinært åbner de tunge jerndøre til Mosede Fort den første mandag i børnenes sommerferie. Vi har dæmpet lyset og inviterer indenfor i mørket til en uhyggelig dag med gys. Modige børn kan gå på opdagelse i den 100 år gamle kasematbygning, hvor klavermusik, motorlarm og soldaternes snorken er med til at give en stemningsfuld oplevelse.
Gysikasematten

Hør forfatteren læse op eller hør farligt musik

Mandag den 27. juni kl. 10, 11 og 12 læser forfatter Lars Bøgeholt Pedersen børnehistorierne ”Gys i kasematten” og ”Mordet på gullaschbaronen” højt for publikum i udstillingen. Kom og hør historien om drengen Niels, som arbejder på konservesfabrikken, hvor ejeren pludselig forsvinder på mystisk vis.
Samme dag kl. 13 kan du også opleve ”Gys i kasematten” som musikforestilling, når trioen MedVind sætter musik til historien om Victor, der rejser 100 år tilbage i tiden og oplever Mosede Fort under 1. Verdenskrig.

Rør ved historien
Et besøg på museet på Mosede Fort er en stemningsfuld oplevelse, hvor fortiden bliver nærværende, når telefonerne ringer, og pilfingre kan gå på opdagelse. I udstillingens mange rum bliver historien foldet ud, så både børnebørn og bedsteforældre kan blive klogere på, hvordan det var at bo i Danmark i de turbulente år 1914-1918.

Praktiske oplysninger

Historierne er for børn i alderen 5-12 år og kan hentes gratis på læsformig.dk. Kom i god tid, da der er begrænset plads til forestillingerne. Tid: Mandag d. 27. juni kl. 10-14 Sted: Mosede Fort, Mosede Strandvej 87A, 2670 Greve. Pris: Gratis entré for børn op til 18 år. Voksne: 90 kr. Greveborgere: 45 kr.

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere