Vejledning eller spørgsmål om:

familie

- Forældrekurser
- Familieaktiviteter
- Netværk for børnefamilier

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk


Fantastisk tilbud: Gratis sommerlejr for børn og unge


Kom med på sommerlejr til Kolding sammen med Dansk Folkehjælp i uge 27. Det er helt gratis, og tilbuddet gælder alle børn og unge mellem 8-15 år

Dansk Folkehjælp inviterer nu børn og unge fra Greve Nord med på sommerlejr til Kolding - helt gratis. Der vil være masser af sjove aktiviteter fx boldspil, akrobatik, dans, gymnastik, bowling, hocky og meget meget mere. For ikke at tale om muligheden for at møde en masse søde børn/unge på din egen alder fra hele landet.

Praktisk information:

Tid: 2. juli - 8. juli    Pris: Gratis    Sted: TREFOR Arena, Armbolten 2, 6000 Kolding    KONTAKT/ TILMELDING: John fra Dansk Folkehjælp: 61 14 29 69 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Trefor1

Om turen

Lejren afvikles i TreFor Arena, Kolding og dermed har vi de bedste rammer til at skabe en fantastisk uge, hvor der er mulighed for at prøve en masse sjove aktiviteter. Dansk Folkehjælps frivillige planlægger i samarbejde med en række dygtige idrætsudøvere fra KIF ugens program, der vil byde på en masse sjov og leg hvor børnene får mulighed for at prøve forskellige aktiviteter.
Det vigtigste med feriecampen er, at vi alle skal have det sjovt – og det er vi ret gode til! Der vil være et fastlagt program med fællesaktiviteter, men også tid til fri leg, spil, film og hygge med hinanden.

Campen vil være ledet af 10 frivillige fra Dansk Folkehjælp, som har lyst til at give jeres børn en super sommerferieoplevelse. Sammen med børnene vil de frivillige sørge for, at der hver dag er sund mad, som ungerne må spise og kan lide. Derudover vil nogle af de kendte håndboldspillere fra KIF (måske) også komme forbi og give ungerne en fantastisk ferie fyldt med oplevelser.
Der er fælles bustransport fra Lolland.

Du finder hele programmet for ugen her

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere