Vejledning eller spørgsmål om:

familie

- Forældrekurser
- Familieaktiviteter
- Netværk for børnefamilier

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk

Skulpturværksted for børn på Greve Museum

Man kan blive billedhugger for en dag, når Greve Museum åbner dørene for skolebørn i tre dage i den første uge af sommerferien.

Greve Museum gentager succesen fra sidste år med et spændende og sjovt skulpturværksted for skolebørn som en del af Greve Kommunes gratis sommerferieaktiviteter. Tirsdag den 2., onsdag den 3. eller torsdag den 4. juli 2013 kl. 11-14.30 kan man på museet tilbringe dagen sammen med billedhugger Geert Daae Funder.

gipsskulpturer med grafik geert funder

Han vil lære børnene, hvordan en billedhugger arbejder og hvordan de selv kan lave deres egne skulpturer i gips. I løbet af dagen vil man nok finde ud af, at det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan skabe ud af en gipsklods.

Greve Museum har også denne sommer en ny og rigtig spændende udstilling af skulpturer i haven og på gårdspladsen. Måske kan museets skulpturudstilling inspirere og give gode ideer til arbejdet, når børnene skal selv lave gipsskulpturer, som de selvfølgelig får med hjem, når værkstedsdagen slutter.

Vi arbejder både indendørs og udendørs og bruger masker, hvis det støver meget. Børnene skal kunne håndtere værktøj, også de lidt skarpere af slagsen. Man kan nemt arbejde videre med sin skulptur hjemme, hvis man ikke bliver færdig i løbet af dagen. Børnene kan medbringe frokostmadpakke, så de kan holde dampen oppe hele dagen. Dog er det også muligt at købe lidt lækker mad i Greve Museums hyggelige cafe.

Tilmelding til en eller flere af dagene til Helle på Greve Museum, tlf. 43 40 40 36, senest den 27. juni 2013. (der er få ledige pladser om tirsdagen og lidt flere onsdag og torsdag). Der er plads til max. 15 børn pr. dag i skulpturværkstedet.


Se mere i sommerferiehæftet fra Greve Kommune, som med sin sommerferiepulje støtter arrangementet. Læs også mere om arrangementet og andre af Greve Museums sommerferieaktiviteter på www.grevemuseum.dk.
Der er fri entré til museet, og arrangementet er ligeledes gratis. Det hele foregår på Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve, tlf. nr. 43 40 40 36. Museet har åbent tirsdag-fredag kl. 11-15, søndag kl. 11-17, 2. onsdag i hver måned 13.30-21. Mandag og lørdag lukket.

 
Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere