Vejledning eller spørgsmål om:

familie

- Forældrekurser
- Familieaktiviteter
- Netværk for børnefamilier

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk

Mød soldaterne fra 1. Verdenskrig

På tre søndage over sommeren kan du tage hele familien med på Mosede fort. Se soldaterne fægte med bajonetter og hjælp med at spotte krigsskibe fra udkigsposten. Der er historiefortælling for både børn og voksne, når vi rejser tilbage til dengang, hvor krigen rasede i Europa - og Danmark stod klar til at forsvare sig mod fjenden.

Soldater verdenskrig 1

Vær med i historien

Der er oplevelser for hele familien, når historien bliver levende på fortets tilgroede volde og skjulte betonhuler. Du får udleveret en soldaterbog, og med den i hånden kan du gå på opdagelse og opleve soldaterne på deres poster. På tætteste hold fortæller vi historien om soldaternes hverdag under 1. Verdenskrig. Hjælp med at spejde efter fjendtlige krigsskibe og se soldaterne øve sig i bajonetfægtning. Du kan også høre om den store jernkanon ved Tunestillingen – eller måske du bare vil vide, hvad soldaterne laver, når de ikke er på vagt.

Bliv soldat på Mosede Fort

Du har stadig mulighed for at blive en af de frivillige soldater på Mosede Fort. Så meld dig under fanerne, hvis du har lyst til at opleve historien på egen krop og give publikum en god oplevelse. Du skal være minimum 18 år og kunne indgå i vagtplanen på nogle af de udvalgte søndage.

Kontakt museumsformidler Louise Ahmt på tlf. 2031 1914, hvis du er interesseret.


Praktisk info


Du kan besøge Mosede Fort og møde soldaterne på følgende søndage i 2014: 1/6, 6/7, 10/8. Alle dage kl. 13-15. Der er gratis adgang til området omkring fortet.

 

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere