Vejledning eller spørgsmål om:

familie

- Forældrekurser
- Familieaktiviteter
- Netværk for børnefamilier

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk

Kunstworkshop for børn og unge på Greve Museum

Greve Museum inviterer børn og unge i alderen fra 7-16 år til spændende kunstworkshopdage med støbning i gips sammen med kunstneren Tine Hecht-Pedersen.

Workshoppen foregår 3 dage i slutningen af sommerferien, og der er stadig ledige pladser.

Tirsdag den 5., onsdag den 6. og torsdag den 7. august 2014, alle dage kl. 10-15, kan børn og unge i alderen 7-16 år arbejde sammen med en rigtig kunstner bruge deres kreativitet, lave gipsafstøbninger af naturen og udstille deres kunstværk på Greve Museum.
Tine Hecht-Pedersen, som selv er kunstner og udstiller skulpturer i Greve Museums have og i øvrigt underviser på Statens Museum for Kunst, varetager workshoppen de tre dage i august. Hun hjælper deltagerne til at arbejde kreativt med gips, hvor naturen bruges som inspiration og ’medspiller’. I sidste ende bliver dagens arbejde til et fælles kunstværk, der udstilles i museets have.

Greve Museum har også denne sommer en ny og rigtig spændende udstilling af skulpturer i haven og på gårdspladsen. Måske kan museets skulpturudstilling inspirere og give gode ideer til gipsarbejdet, men også Tine Hecht-Pedersen vil være til inspiration til det kreative arbejde. Hver af dagene afsluttes med en lille fernisering for forældre og søskende.

Husk praktisk tøj

Workshoppen foregår fortrinsvis udendørs, så solcreme og praktisk tøj efter vejret er det vigtigt at have med. Arbejdstøj er bedst, da man bliver beskidt af gipsarbejdet. Man skal også huske madpakke til frokostpausen, så man kan holde dampen oppe hele dagen. Dog er det også muligt at købe lidt lækker mad i Greve Museums hyggelige cafe. Er man blandt de yngste deltagere, skal man kunne være på museet en hel dag uden sine forældre.

Praktisk information

Tilmelding til en eller flere af dagene til Greve Museum, tlf. 43 40 40 36, senest den 29. juli 2014. Der er plads til max. 15 børn pr. dag i workshoppen, og der er stadig ledige pladser alle tre dage. Det er gratis at deltage i workshoppen, da Greve Kommunes sommerferiepulje støtter arrangementet. Se mere herom på www.greve.dk eller www.grevemuseum.dk.

Der er desuden fri entré til resten af museet, hvor der er spændende udstillinger, også for børn. Det hele foregår på Greve Museum, Bækgårdsvej 9, 2670 Greve, tlf. nr. 43 40 40 36. Museet har åbent tirsdag-fredag kl. 11-15, søndag kl. 11-17, 2. onsdag i hver måned 13.30-21. Mandag og lørdag lukket. Bemærk, at workshoppen starter kl. 10, en time før normal åbningstid.

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere