Vejledning eller spørgsmål om:

familie

- Forældrekurser
- Familieaktiviteter
- Netværk for børnefamilier

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk

Sprød Læsning - del dine gode læseoplevelser

Har du læst en god bog for nyligt? Så del din læseoplevelse med os andre.

Det er konceptet bag et nyt tiltag, som en af Greves nye projektpionere Christine Søndergaard sammen med bibliotekets praktikanter har skabt til Greve Bibliotek i Portalen. Via de sociale medier facebook og Instagram skal unge kunne dele deres læseoplevelser med andre unge, der mangler inspiration til gode bøger.
På facebook kan man melde sig ind i gruppen Sprød Læsning (find gruppen her) og deltage i debatterne, konkurrencerne, finde inspiration til, hvad man selv skal læse og dele sine gode læseoplevelser med andre, der også godt kan lide at læse.
På instagram kan man finde inspiration til gode bøger og ny, spændene læsning under hasttagget #sprødlæsning

sprød læsning

#Sprød Læsning live

Onsdag d. 8. oktober bliver det sociale forum for læseoplevelser fysisk for en dag. Det sker kl. 19.30 på bibliotektet i Portalen.

"Det bliver sjovt, anderledes og lærerigt. Vi har både konkurrencer, debat og mulighed for at tale sammen mere personligt om, hvilke gode bøger, man gerne vil anbefale til andre," forklarer arrangør Christine Søndergaard.
Hun opfordrer alle interesserede til at komme forbi og håber, at arrangementet vil være med til at gøre endnu flere opmærksom på konceptet og dermed kickstarte udvekslingen og debatten på de to sociale medier.

Du kan melde sig til arrangementet eller finde mere information på Sprød Læsnings facebook side eller hos Christine Søndergaard selv på telefon: 31 66 07 94 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Projektpioner part 1

Konceptet og arrangementet er Christine Søndergaards første projekt i hendes uddannelse til projektpioner/ projektleder. Hun startede i septemeber sammen med to andre unge fra Greve og sammen har de ambitioner om at samle Greves unge og skabe et mere attraktivt og spændende ungdomsliv i Greve.
Du kan læse mere om de tre unge projektpionerer og deres ambitioner for området i artiklen her

 

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere