Vejledning eller spørgsmål om:

familie

- Forældrekurser
- Familieaktiviteter
- Netværk for børnefamilier

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk

Nisseværksted for børn

Af Greve Museum

Kom og vær med til kreativt nisseværksted søndag den 2. november og søndag d. 16. november.

Børn i alderen fra 8 til 15 år kan her sammen med en forælder eller bedsteforælder arbejde sammen om at skabe flotte lerfigurer på Greve Museum.

To kunstnere fra GreveKunst, som lige nu udstiller på museet, vil undervise i, hvordan man bedst arbejder med leret, og når de to værkstedssøndage er overstået vil de sørge for, at nisserne bliver brændt, så figurerne kan holde rigtig længe. Bemærk at arrangementet foregår over to søndage og kræver deltagelse begge dage.
Gårdnisser i ler

Gårdnisser i Greve!

Gårdnissen har været kendt fra meget gammel tid. Ingen er helt sikre på, om de virkelig har set gårdnisser, men mange tror, at de har. Ifølge de gamle historier om nissen, så er han en meget lille person og ikke særlig farvestrålende, nærmest grå og kedelig og nok på størrelse med en kat, og han er specielt glad for dyr, børn og grød. Grøden er vigtig, for den gør ham glad og hjælpsom. Får nissen ikke sin grød, bliver han vanskelig og drillesyg.

På nisseværkstedet skal vi både nå at lave et hus og en gårdnisse. Tingene skal derefter tørre, før de kan brændes. Når lerfigurerne er brændt efter første værkstedssøndag, vil vi den næste søndag arbejde med at placere figurerne på plader, som vi pynter med pynt fra naturen.


Praktisk information:

Det er nødvendigt at tilmelde sig værkstedet på forhånd, da vi skal vide hvor meget ler, der skal købes ind. Der vil være en materialepris på 50,- pr. deltagende barn. Tilmelding foregår hos Helle Ellegaard senest torsdag d. 30/10 på tlf 43 40 40 36 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Husk at medbringe: Kagerulle, hvidløgspresser, en gammel tandbørste, madpakke og drikkevarer. Der kan også købes et let måltid mad, drikkevarer samt hjemmebagt kage i museets café.


 

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere