Vejledning eller spørgsmål om:

job

- At få et arbejde
- Uddannelse for voksne
- Nem ID, e-boks, borger.dk

Kontakt vejleder Khadija Al Mohammadi på
60 35 46 69 eller kam@bo-vest.dk

Kontakt projektmedarbejder Nadia Ismail på
60 35 46 68 eller nmi@bo-vest.dk


Frivillige danskundervisere søges!


Har du lyst til at gøre en forskel og hjælpe beboere med anden etnisk baggrund med at forbedre deres dansk? Så bliv frivillig danskunderviser!

Du behøver ikke at være vant til at undervise - du skal blot have lyst og tid til at hjælpe og støtte nydanskere med at lære dansk.

Som frivillig får du indblik i mange forskellige kulturer, du får masser af gode oplevelser og hyggeligt samvær med de øvrige frivillige og eleverne – og er med til at hjælpe mennesker videre.

 danskundervisere sges - web

Hvem er vi? Om danskundervisningen:

Danskholdet bliver kørt selvstændigt af de frivillige, med støtte fra Greve Nord Projektet.

Danskundervisningen er gratis, og den fungerer som et supplement til de etablerede undervisningstilbud i Greve Kommune. I takt med at eleverne bliver bedre, forsøger vi at sende dem videre.

Danskholdet er et begynderniveau, hvor eleverne ofte ikke kan ret meget dansk. Der er mest fokus på udtale og små skriveopgaver.

Har du lyst til:

At være med til at hjælpe nydanskere i Greve Nord med at forbedre deres danskkundskaber, så de kan opnå en tro på dem selv og få det rette afsæt til at komme videre med f.eks. en uddannelse. Så er dette lige noget for dig.

Vi øver bogstaver, tal og sætninger, hvor en af underviserne skriver på tavlen, og resten af de frivillige undervisere sidder og hjælper eleverne og svarer på spørgsmål.

Du behøver altså ikke at være super dygtig til grammatik for at kunne undervise – bare du har lyst til at forklare, øve samtale og være med til at skabe en tryg tilgang til det danske sprog for eleverne.

Vi har meget fokus på, at det skal være sjovt at lære dansk.

Vi mødes:

Hver tirsdag kl. 10 – 12 i Gersagerparken 35 i Greve Nord.

Vi forventer:

At du kan afsætte minimum 2 timer om måneden til undervisningen.


Har du lyst til at være med, så kontakt Suzanne Magelund på tlf.: 60 35 46 67 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere