Vil du og familien med på beboerferie?


Af Greve Nord Projektet

Har du lyst til at komme med på en sjov og hyggelig sommerferie sammen med andre familier fra boligområdet? Så har du nu muligheden
OBS: Sidste tilmeldingsfrist 31. maj

Turen går til lejren Taaruplejren, der ligger på Lolland. Lejren ligger på en stor naturgrund med gode udendørs faciliteter, så der er masser af muligheder for at spille bold, gå ture i det naturskønne område og meget andet - eller bare slappe af og hygge sig. Vi har en lille skov kun få minutters gang væk og under 5 km. til stranden.

beboerferiebillederI løbet af ugen tager vi desuden på to udflugter til sjove og spændende steder i området (f.eks. Guldborgsund Zoo, Lalandia eller Knuthenborg Safaripark), og arrangerer hyggelige aktiviteter for børn og voksne i lejren. Deltagerne er med til at bestemme, hvor udflugterne går hen, hvad vi skal spise - og en masse andre ting.

Tidspunkt:

Beboerferien ligger i sommerferien. Vi tager afsted i
hverdagene i uge 31, dvs. mandag d. 1. – fredag d. 5. august.

Priser:

Voksne: 400 kr.
Børn (under 15): 200 kr.
Prisen inkluderer transport, overnatning, mad og udflugter.

Tilmelding:

Senest tirsdag d. 31. maj kl. 11.00 - og meget gerne før - til koordinator Suzanne Magelund på Greve Nord Projektets kontor i Thors Kvarter 62, tlf. 60 35 46 67 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Husk at informere om navne på alle deltagere, alder, adresse, telefonnummer og mail. Tilmeld¬ing er ikke garanti for deltagelse. Hvis der er flere tilmeldinger end pladser, fordeles pladserne efter gældende regler. Der gives besked hurtigst muligt om, hvorvidt man har fået plads. Der er informationsmøde om ferien d. 25. maj - sæt kryds i kalenderen.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at kontakte Suzanne, hvis du har spørgsmål. Ring på 60 35 46 67, skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller kig forbi Thors Kvarter 62.

 

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere

Bankospil i hele 2018

banko - web

Kom og vær med - skriv dem i kalenderen med det samme

Læs mere her