Mosede Fort går til filmen


Se filmen om Mosede i uge 46

Af Museum Mosede Fort

Mosede Fort lancerer på mandag d. 14. november en lille præsentationsfilm om museet på skærme i hele hovedstadsområdet. En kort version af filmen vil køre på S-togenes 2806 skærme i 135 togsæt i en uge fra på mandag. Der udover kan en lidt længere version opleves på synlige skærme overalt i Greve Kommune og på museets egne digitale flader.
mosedefortfilm
”Mosede Fort er et moderne og interaktivt museum om Danmark under 1.Verdenskrig. Filmen kan give et indtryk af mange af de overraskende historier og skulle gerne gøre mulige gæster nysgerrige på et besøg” siger museumschef Henriette Buus.
Mosede Fort bruger også filmen til at gøre opmærksom på, at museet holder åbent hele ugen i vinterhalvåret i modsætning til de tidligere år, hvor der kun var åbent i weekenderne. Museumsoplevelsen på Mosede Fort er nemlig spændende HELE året rundt og der er varmt i kasematten. Gæster kan nyde synet af Køge Bugt på en smuk vinterdag og bruge de sneklædte volde som kælkebakker. Desuden kan man købe julegaver i museumsbutikken.

Se S-togsfilmen her

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere

Bankospil i hele 2018

banko - web

Kom og vær med - skriv dem i kalenderen med det samme

Læs mere her