Mad og mænd i køkkenet i kirken


Er du mand? Og kan du godt lide at lave mad? Så er du velkommen

Af Hundige Kirke

Hvad står menuen mon på i dag? Ja, det kan du selv være med til at bestemme, når du står bag kødgryderne og stegepanden derhjemme. Fire mandage  overtager mændene køkkent i kirken, og alle mænd der har lyst til at komme og blive inspireret og få genopfrisket mad-hukommelsen er velkommen. Vi starter første gang mandag d. 15. januar kl. 12-15.

"Kokkene" bag initiativet er Preben og Uffe som interesserer sig for god dagligdags mad, og som glæder sig til at invitere andre mænd ind i samme interesse. Vi mødes første gang mandag d. 15. januar kl. 12 i køkkenet i Hundige Kirke.
Tilbuddet gælder alle mænd, som har lyst til at lave mad sammen med andre. Det er ikke gourmetmad, men måske stegt flæsk eller frikadeller, vi skal lave. Det kræves ikke, at du kan lave mad, men bare at du har lyst til at lave det sammen med de andre.
madogmaend
Det foregår fire mandage (15. januar, 19. februar, 19. marts, 16. april og 14. maj ) og det er altid fra kl. 12.00 til kl. 15.00. Det kræver tilmelding at deltage, så der kan blive købt ind på forhånd.
Så hygges der over kødgryderne i køkkenet, inden vi nyder maden sammen. Prisen er 25 kr. pr. gang, og drikkevarer kan købes herudover.

Tilmelding til Uffe Dinesen på 51 26 87 79.
Vel mødt til dette nye fællesskab.

Sommerpause i aktiviteterne
thors collage

Der er pause hen over sommeren, men vi vender naturligvis tilbage i august
Læs mere

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere

Bankospil i hele 2018

banko - web

Kom og vær med - skriv dem i kalenderen med det samme

Læs mere her