Velkommen i Time Out'en


Af: Claus Katzmann, ValHallen

ValHallens 3 efterårsdage i Efterårsferien var endnu et eksempel på, at der mangler tilbud til områdets børn og unge, hvor de kan komme og deltage i de tilbud, der er til rådighed, eller hvor de bare kan være til stede med deres venner og bekendte. Vi oplever ved gentagende tilfælde, at der bliver dannet nye relationer på tværs af skoler, institutioner og venskabsgrupperinger.

Da ValHallen kan være en meget kold oplevelse er der nu taget den beslutning at inddrage den tidligere Dojo til et opholds- og aktivitetsrum. Vi havde derfor lanceret en navnekonkurrence i Efterårsferien, med en præmie til det bedste navn.

Der kom mere end 20 forslag ind. Og det var ikke et nemt valg blandt de mange kreative forslag.

Men efter lange voteringer faldt valgte på Time Out'en. Navnet skulle gerne give en forståelse af at det er her man kan tage en time out, her man trækker sig lidt tilbage, tager en pause inden man igen deltager i de aktiviteter, der foregår i ValHallen. Time Outén vil altid være åben, når der er personale tilstede.

Men navnet gør det ikke alene. Derfor vil vi gerne appellere til alle om at kigge i loft- og kælderrum, om der ikke var nogle møbler, tæpper, lamper og lignende, som man alligevel overvejer at skille sig af med. Skulle det være tilfældet henter vi selvfølgelig på adressen.

donere en sofa

På forhånd tak for hjælpen. Kontakt gerne Claus Katzmann i ValHallen på tlf. nr. 24 81 80 94 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Masser af Efterårsferie-aktiviteter

Vi havde også besøg af Mehar og Steffen fra Graffiti-gruppen Street Studies til at sætte lidt fest og farver på Time Out'en. Rigtig mange børn og unge nød godt af deres kunnen og erfaring ud i at styre spraydåsen og i løbet af de 4 timer Mehar og Steffen var i ValHallen, blev der malet rigtig mange flottet rammer. Man kan se de kreative resultater i Tme Out'en, hvor de er hængt op.

Vi kan allerede nu love, at vi på et senere tidspunkt - muligvis i foråret - vil invitere Street Studies til en endnu større Graffiti Workshop i ValHallen.

I løbet af de 3 dage vi havde åbent, havde vi mere end 150, der prøvede kræfter med bordtennis, street-tennis, floorball, street-basket, fodbold og hygge med the og flødeboller i Time Out'en. Ganske godt besøgstal taget i betragtning af, at rigtig mange er ude at rejse i disse dage.

Fortsat Åben Hal

Vi har derfor også valgt at forsætte med Åben Hal november med, hvor vi hver mandag har selvorganiserende idræt og hver torsdag vil en forening byde indenfor med en spændende sportsaktivitet.

 

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere

Bankospil i hele 2018

banko - web

Kom og vær med - skriv dem i kalenderen med det samme

Læs mere her