Danskundervisning for alle


Af: Marie Skjelbo Justesen

Danskgruppen startede den 16. august igen op for undervisningen i dansk for begyndere og let øvede i Gersagerparken 34.

Der er kommet nye og flere frivillige undervisere til, og ud over at byde de tidligere "elever" velkommen tilbage, er der også plads til nye.

"Jeg er rigtig glad for, at de frivillige kvinder i Danskgruppen fortsætter med deres undervisning og støtte til beboere i Greve Nord med anden etnisk baggrund end dansk, der har behov for hjælp.

Der er både mænd og kvinder på holdet, og fokus er primært på læse- og udtaletræning, som vi oplever, at mange har behov for hjælp til" siger Kira Gilling Hansen fra Greve Nord Projektet.

Hyggeligt og uformelt

Der er altid to til tre undervisere tilstede, når Danskgruppen mødes hver tirsdag kl. 10.00 – 12.00, og det betyder, at der er tid og plads til den direkte hjælp. Da der er fokus på udtale og læsning, er det netop vigtigt, at der er tid til, at hver enkelt får mulighed for at øve sig sammen med en af underviserne.

Kira Gilling Hansen forklarer, at hyggen og den uformelle undervisning altid giver en god stemning, og at Danskgruppen lægger vægt på, at det skal være sjovt og hyggeligt at være med til undervisningen.

Niveauet er sat til begynderniveau, og i takt med at "eleverne" bliver bedre, er der mulighed for at flytte videre til et andet hold, hvor der er mere fokus på skriveøvelser og lidt sværere læseøvelser.

Danskgruppen er et initiativ mellem Greve Kommune, Greve Nord Projektet og Foreningen Dimension og de mange frivillige kvinder, der gør en stor indsats med deres undervisning.
Har du lyst til at deltage i danskundervisningen? Så mød op i Gersagerparken 34, eller kontakt Kira Gilling Hansen på tlf.: 60 35 44 62 eller Suzanne Stroman på tlf.: 60 35 46 67.

 

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere