En lille rundtur: Se vores nye lokaler


Så er vi ved at komme mere på plads rundt omkring i vores nye og gamle lokaler, og vi vil derfor gerne give jer et lille indblik i, hvor fint det er blevet

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Aktivitetshuset, Askerød, Digehuset 9

I Aktivitetshuset i Askerød er der bl.a. blevet lavet flere små hyggekroge/caféområder, hvor man kan sidde og få en snak eller en kop kaffe.
Askeroed nye Loklaer2

Askeroed nye Loklaer1

Også det store rum i Aktivitetshuset har fået nye møbler. Det store åbne lokale skal snart deles op med en gennemsigtig skillevæg, så der kan blive skabt et fint lokale, hvor der kan afholdes forældrekurser, temamøder, undervisning m.m., der vil være en stor del af familieindsatsen i den nye projektperiode. Askeroed nye Loklaer3Aktivitetshuset, Gudekvartererne, Thors Kvarter 62
De tidligere kontorlokaler i Thors Kvarter 62 kommer til at få en del mere liv. Der er indrettet et aktivitetshus, hvor der vil være åbent for beboerne, så de kan komme og få en kop kaffe, spille et spil, få en sludder med naboen eller en af projektets medarbejdere m.m. thors 2thors 1Så fra at være præget af mapper, skriveborde og kontorhold, er der nu cafémøbler med plads til hygge og spil, et børnehjørne, sækkestole og et stort velkommen skilt på døren. Der vil komme til at være forskellige aktiviteter og arrangementer i det nye aktivitetshus samt familie- og terapeutiske samtaler, så det er bare med at holde øje med opslagene.
thors 3Kontorer og vejledning i Gersagerparken 71
I de nye lokaler i Gersagerparken kommer der både til at være vejledning til beboerne, men også kontor og mødelokale for Greve Nord Projektet.
GP nye lokaler2Ligesom der har været i Thors Kvarter, er døren naturligvis altid åben for, at beboerne kan komme ind og sige hej og få en snak om, hvilke aktiviteter projektet tilbyder, hvor de forskellige arrangementer og aktiviteter finder sted osv.

Åbent for alle

Selvom der bliver flyttet rundt, er det vigtigt at understrege, at alle borgere er velkomne i alle tre huse, uanset hvor man bor. Alle tilbud, aktiviteter, arrangementer m.m. er åbne for alle borgere i hele Greve Nord, ligesom de altid har været. Så når der fx afholdes caféaften i det nye aktivitetshus i Thors Kvarter 62, er Gersagerparkens og Askerøds beboere lige så velkommen til at komme forbi.
Opslag til beboerne

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere