På lynvisit i Marokko


Kan man nå en tur til Marokko og tilbage igen på et par timer? Det kunne en flok glade beboere - næsten i hvert fald

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Hvis man ikke kan komme til det rigtig Marokko og tilbage til Askerød igen på et par timer, så må man trække Marokko til Askerød. Og det var netop det, der skete til marokkansk aften i Café Ask onsdag aften. Med på turen var omkring 60 beboere fra Greve Nord, og de fik muligheden for at opleve Marokko fra mange sider. Der var nemlig både lækker marokkansk mad, en flot udstilling, musik og beretninger om, hvordan det er at bo i Marokko.
Ali Festmad 022

Marokkanske fortællinger

For hvem er bedre til at lave marokkansk mad og fortælle om livet i Marokko end marokkanere selv? Ejendomsleder Ali Laroub fra ejendomskontoret i Askerød og vejleder Khadija Al Mohammedi fra Greve Nord Projektet har begge rødder i Marokko. I dagens anledning havde de skriftet det almindelige arbejdstøj ud med forklæderne og havde tilberedt en meget lækker marokkansk menu, så gæsterne kunne smage, hvordan autentisk marokkansk mad smager.
Ud over den lækre mad, der naturligvis indeholdt det særlige marokkanske krydderi ras al-hanout, var der også andre oplevelser. Bl.a. kunne gæsterne få indblik i, hvordan det ser ud til et marokkansk bryllup. IMG 3912

Der var smuk bordopyntning med flotte lysestager, opsatser med blomster, flotte serveringsfade, de flotte bryllupskager m.m. Også de flotte tøj, som brudeparret har på, kunne gæsterne se, og damerne i selvskabet var særlig imponeret af den smukke turkise kjole med funklende sten og broderier.

Både Khadija og Ali fortalte også om, hvordan det er at bo i Marokko, og hvordan det skiller sig ud fra livet i Danmark. Det er jo ikke kun maden og bryllupstøjet, der er forskellige. Deltagerne fik gennem de personlige fortællinger et billede af den marokkanske kultur og livet i det nordvestafrikanske land.

Nedenfor her kan du se alle billederne fra den vellykkede marokkanske aften, hvor alle gæsterne gik derfra med nye smags-, syns og kulturindtryk.

Previous ◁ | ▷ Next


Hold øje her på hjemmesiden og på Greve Nord Projektets facebook-side, (som du finder lige her)  hvor vi annoncerer, når der kommer lignende arrangementer

Få sms om aktiviteter
SMS EVENT

Tilmeld dig vores sms service og få invitationer til events og aktiviteter på sms
Læs mere

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere