John har fået sine muskler tilbage


Der er sket noget foranderligt ved Johns ben. Der er kommet en aflang bule på bagsiden. Hans muskler er kommet tilbage

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Sidst vi mødte John Paulsen fra Gersagerparken i slutningen af januar, var han netop startet på den store 60dage.dk udfordring. Hans mål var at tabe 10 kg., men det mål holder ikke længere.
”Hvis jeg skal tabe 10 kg., så er det lige før, jeg skal stoppe nu. Jeg har nemlig allerede tabt 6,5 kg., så man må sige, at det går over alt forventning,” fortæller John.

Derfor har han sat sig et nyt mål: Han vil gerne veje 85 kg.
”Så jeg fortsætter. Det betyder, at jeg skal tabe 7 kg. herfra, hvor jeg er nu. Jeg når det ikke nødvendigvis lige til slutdatoen for de 60 dage, men så fortsætter jeg bagefter selv. Det er jeg fast besluttet på,” siger han.
John Paulsen aktiv 5
Her kan du læse mere om første gang, vi mødte John

Buler på benet

Det er ikke kun tallene på vægten, der viser, at der er sket noget med Johns figur og velvære. Man kan både mærke og se på ham, at han er blevet gladere.
”Jeg kan mærke en kæmpe forskel. Udover at jeg er blevet lettere i kroppen, så føler jeg mig også bare meget bedre tilpas. Jeg har mere energi, og jeg er i bedre humør. Jeg kan passe mine gamle bukser, og de bluser, jeg købte sidste år, er blevet for store. Og så har jeg fået mine muskler igen,” fortæller John, mens han viser sine lægmuskler, der ganske rigtigt er blevet meget mere tydelige.

John Paulsen aktiv 3Bjergrytteren

Johns muskler har da også været på ekstra arbejde de seneste par uger, selvom han faktisk har været på ferie. Sammen med sin kone Inge har John været på ferie i Tyrkiet, og her har han cyklet bjergstierne tynde.
”Jeg cyklede en lang tur hver dag. Nogle gange var vi oppe i 600 meters højde, så der skulle trampes igennem,” griner han.
For bare fordi han var på ferie, og ikke kunne komme ned i ”sit” træningscenter i Greve, har John stadig levet sundt og motioneret.
”Der er så mange lækre grøntsager og frugter i Tyrkiet, så det er jo ingen sag at leve sundt. Udover alle mine cykleture giver det jo også lidt armmuskler at presse tre kilo appelsiner i hånden”, griner han.
John fortæller, at han da også har undt sig selv en øl og noget chokolade på ferien.

De troede, jeg var idiot

”Man skal heller ikke blive fanatisk. Der skal også være plads til, at man spiser noget usundt. Det er jo netop derfor, at pointsystemet i 60dage.dk kampagnen er så smart, for så kan man selv regulere det, ” forklarer John og fortsætter:
”For mig er det ikke en sur pligt at skulle træne. Jeg kan faktisk rigtig godt lide det. Og der er jo mange måder at få trænet på. Man skal bare tænke kreativt.”

John fortæller, at han bl.a. udnyttede flyforsinkelsen i lufthaven på at få trænet lidt mere. Han gik mod retningen på det rullende ”fortov”, der er ude i lufthaven.
”De gloede godt nok på mig alle sammen, og de har sikkert troet, at jeg var dybt idiot. Men jeg er ligeglad, jeg fik brugt tiden konstruktivt på den måde,” griner han.
John Paulsen aktiv 1

Bliver holdt øje med

Johns kone Inge er en stor støtte i hans vægttab og sunde livsstil, og hun bakker ham op, hvis der er noget, han synes er svært at holde fingrene fra.
"Hun er min private vægtvogter, og hun er skrap, men god til det. Så spørger hun fx "Er det nu nøsvendigt med det chokolade?"," fortæller han med et grin.
Men Inge er ikke den eneste, der ”holder øje” med John. Efter Greve Nord Projektets første historie har flere naboer, medarbejderne på ejendomskontoret i Gersagerparken og endda tilfældige folk på gaden stoppet ham og bakket op i hans proces.
”Det synes jeg bare, er rigtig fedt. Det er da en kæmpe motivationsfaktor for, at det skal lykkedes, og at det bagefter skal holdes. Jeg siger mange tak for opbakningen til alle,” understreger John´, der også fortæller, at han er meget glad for at han meldte sig til den store sundhedskampagne. Han mener, at opbygningen med point og motivation kontra indtag, er en rigtig god måde at kickstarte et vægttab på, og han vil fortsætte metoderne efter kampagnen er slut.

Når han målet?

D. 23. marts slutter den store sundhedskampagne 60dage.dk, hvor John deltager. Der er ingen tvivl om, at John er motiveret, men spørgsmålet er, om han når at smide det ønskede antal kilo.John Paulsen aktiv 4
Vi mødes derfor igen med John efter de 60 dage og ser, hvordan det står til.

Du kan følge Johns udfordring her på hjemmesiden og facebook, hvor der vil komme opdateringer.

Her kan du læse mere om første gang, vi mødte John

Få sms om aktiviteter
SMS EVENT

Tilmeld dig vores sms service og få invitationer til events og aktiviteter på sms
Læs mere

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere