Aktivitetshuset får en fin makeover


Undskyld, vi roder men…

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

I disse dage er Aktivitetshuset dækket af støv, der lugter af maling, og der bankes og skrues højlydt. Men disse ubekvemligheder er lette at se igennem, når man kan se, hvor flot det hele bliver.
ombygning aktivitetshus feb 18 c
Lige nu er Aktivitetshuset nemlig midt i en større makeover, der skal gøre huset endnu mere åbent og lyst for både Greve Nord Projektets ansatte og de beboere, der kommer i huset.
ombygning aktivitetshus feb 18 aDet føles som et helt nyt køkken, når man kigger sig rundt i køkkenet i Aktivitetshuset. Det er helt utroligt, hvad et ekstra vindue kan gøre. Det strømmer ind med lys, og det virker som om køkkenet er blevet forlænget med flere meter – mindst.

Der er også kommet et ekstra vindue i et af kontorerne ved siden af, hvor der før var ret mørkt. Nu kan man i stedet få gavn af dagslyset hele dagen og se ud mod træerne ud mod Godsvej.

Samtidig er der revet et par skillevægge ned, så der er blevet bedre plads til vejlednings- og behandlingssamtaler, NADA øreakupunktur og de andre behandlinger, som tilbydes på kontoret i Aktivitetshuset.ombygning aktivitetshus feb 18 e

Udover de fine nye vinduer, der er sat i, bliver paneler, døre og flere vægge i hele huset shinet godt op med maling og nyt liv.

Også på andre af fællesområderne bliver der svunget en pensel, en skruetrækker og et par kyndige håndværker-hænder, så det hele igen ser fint ud.

Snart kan de borgere, der kommer til vejledning, kurser, danskundervisning eller nogle af de mange andre aktiviteter i Aktivitetshuset, glæde sig over det flotte resultat.ombygning aktivitetshus feb 18 d
ombygning aktivitetshus feb 18 f

ombygning aktivitetshus feb 18 g

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere