Vi flytter lidt rundt – men vi er her stadig


De næste par dage vil nogle af projektets medarbejdere flytte pladser og få nye adresser

De unge flytter til Gersagerparken
Al ungdomsvejledningen flytter i Gersagerparken 71, hvor der vil være job- og uddannelsesvejledning for unge u. 18 år og fritids- og lommepengejobindsats.

Her vil også være mulighed for at komme forbi og få en uformel snak med vores nye børne- og ungemedarbejder, der starter d. 15. november.

I Gersagerparken kan du altså møde:
Lone Holm Clausen, fritids- og lommepengejobindsats – 60 35 26 41 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vores nye børne- og ungemedarbejder – Som vi glæder os meget til snart at kunne præsentere jer for

Ledelsen flytter til Askerød
Sekretariatsleder Majken Rhod Larsen flytter med alle sine mapper og vigtige papirer til Aktivitetshuset i Digehuset 9.

I Askerød kan du altså møde:
Majken Rhod Larsen, sekretariatsleder – 60 35 46 64 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dorthe Korshøj, projektkoordinator – 60 35 46 61 /Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Khadija Al Mohammedi, vejleder – 60 35 46 69 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Gitte Henningsen, familievejleder – 60 35 46 76 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Nadia Ismail, projektmedarbejder – 60 35 46 68 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Kommunikationen flytter tilbage til Thors Kvarter
Kommunikationsmedarbejder Sarah Z. Ehrenreich vender tilbage til Beboerhuset i Thors Kvarter 62, hvorfra hun vil fortsætte med at fortælle de gode historier fra Greve Nord og områdets beboere.

I Beboerhuset kan du altså møde:
Suzanne Magelund, aktivitetskoordinator – 60 35 46 67 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Sarah Z. Ehrenreich, kommunikationsmedarbejder – 60 35 46 65 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

billedecollage


Frivillig-eksempler fra Greve Nord på DR’s kampagneside


På DR’s kampagneside Lokale Løsninger er et par af de mange frivillige indsatser fra Greve Nord med til at inspirere andre landet over

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

DR har lanceret kampagne-hjemmesiden som et online inspirationskatalog, og Greve Nord Projektet er blevet spurgt, om vi ville bidrage med nogle af de gode eksempler på frivilligt og engageret arbejde, der foregår her i området.
screenprint fra hjemmesiden
Det er ikke tilfældigt, at DR kontaktede Greve Nord for at få eksempler. For noget af det som beboerne i de almene boligområder her i Greve Nord er rigtig gode til er netop frivilligt arbejde. Både som beboerdemokrater, i diverse klubber, udvalg og foreninger, som undervisere, Venligboere, mentorer og mange andre ting.

Se eksemplerne
Her i Greve Nord kan vi glæde os over, at der er rigtig mange gode initiativer, der er baseret på frivillige kræfter og lysten til at være sammen med sine medmennesker. Hvor frivillige beboere bidrager med forskellige opgaver til gavn og fornøjelse for deres medborgere og dem selv.
Du kan se tre af dem på DR hjemmesiden her

Genbrugsbutikken
Danskundervisning
Lektiecafé
genbrugsbutik screenprint
Del jeres egen Lokale Løsning

Alle kan dele deres eksempler på godt, frivilligt arbejde på DR siden. Så det er bare med at komme til tasterne, hvis I også gerne vil bidrage med et eksempel til inspirationskataloget.

Bliv inspireret
Man kan jo også selv gå på jagt efter gode ideer til, hvad man kan lave af frivilligt arbejde. I Greve Nord Projektet vil vi altid gerne hjælpe og rådgive, hvis du har en idé til en aktivitet, som du tror, andre i området også kan være interesserede i.

Har du en idé, så kan du kontakte aktivitetskoordinator Suzanne Magelund på 60 35 46 67 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
danskundervisning screenprint2


Beboerportræt:

Birgitte: Det er absurd hårdt! Men jeg nægter at give op


De seneste måneder har Birgitte Beck utallige gange overvejet at droppe hele ideen

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Men så har hun bidt tænderne sammen og er alligevel fortsat næste dag. Hendes mål er at starte sin egen virksomhed, og den drøm er hun nu gået all in på.

Vi mødte første gang Birgitte Beck for små to måneder siden, hvor hun fortalte om sin drøm om at blive selvstændig. Hun havde tilmeldt sig Iværksætteruddannelsen hos ErhvervsCentret i Greve, fordi hun vil startet egen konsulentvirksomhed, fordi hun vil starte egen konsulentvirksomhed, der tilbyder konsulentydelser, undervisning og strukturerede forløb inden for det neuropædagogiske felt.
Birgitte Bech bMind Sense
I dag er hun kommet et godt stykke videre. Hun har bl.a. en næsten færdig forretningsplan, hendes pitchtale er snart færdigpudset, virksomheden er blevet oprettet i CVR-registeret og hos SKAT og har fået logo og navn: Mind-Sense.
Men hun er ikke kommet sovende til det.

”Det har været absurd hårdt og enormt svært. Jeg har så mange gange overvejet, om jeg ikke bare skulle droppe det hele. Det har været meget mere besværligt, end jeg nogensinde havde forestillet mig,” siger Birgitte Beck og fortsætter med et smil:
Birgittebeckc.JPG”Men så har jeg sovet på det, og dagen efter gav det igen mening at fortsætte. Jeg tror på min idé, og nu skal jeg bare have overbevist resten af verden.”
Birgitte Beck fortæller, at noget hun synes har været sværest har været at koge hendes flere timer lange detaljerede præsentationstale ned til et kort salgspitch på få minutter.


”Det har været så svært, men jeg har heldigvis fået hjælp af flere i mit netværk. De har hjulpet mig til at finde essensen i, hvad jeg kan tilbyde, hvorfor neuropædagogikken er et unikt redskab m.m. Det har været en uundværlig hjælp,” forklarer hun.

Du kan læse den første artikel om Birgitte Becks iværksætterdrøm her

Sagt jobbet op
Birgitte Beck arbejder hver dag fra hjemmet i Greve Nord på at få alle elementerne på plads, så hun, hvis alt går efter planen, kan starte sin virksomhed rigtigt op i januar 2018.
”Alt tager bare meget længere tid, end jeg havde regnet med. Jeg er jo helt på dybt vand indenfor branchen, og jeg skal lære og gøre det hele fra bunden. Så selvom man har sat sig en række delmål, må man bare indse, at det ikke altid er realistisk at nå,” siger hun.

Siden sidst har Birgitte Beck opsagt sit job i Gribskov Kommune og bijobber nu nogle timer om ugen igennem et rekrutteringsfirma, indtil hun forhåbentlig snart kan leve af sit eget firma.
”Hvis jeg vil det her, og det vil jeg, så var jeg nødt til at springe fuldt ud i det. Både fordi det tager så meget af min tid og energi, men også fordi, det handler om at have helt vandtætte skodder. Jeg kan ikke arbejde i en kommune og samtidig skulle sælge mine konsulentydelser til en anden,” forklarer hun.

Må klare det selv
En gang om ugen siden september har Birgitte Beck mødtes med de andre spirende iværksættere på ErhvervsCenter Greve. Her bliver de introduceret for alle de ting, man skal gøre når man gerne vil starte egen virksomhed. De bliver fx vejledt i at lave en virksomheds- og forretningsplan, at tro på sig selv og sin idé, at skabe kundekreds.
Birgittebeckb”Det er virkelig godt, og vi lærer rigtig meget. Men langt størstedelen af det er selvstudie, for der er ingen andre, der kan skrive min virksomhedsplan med mine visioner, så jeg må jo klare det selv” griner Birgitte Beck og fortsætter:
”De næste undervisningsgange handler om regnskaber og moms, og det glæder jeg mig meget til. For der er jeg helt fortabt.”

Næste skridt
Når iværksætteruddannelsen er slut i november, skal Birgitte Beck stå på helt egne ben. Hun håber, at hun til den tid er klar til at kontakte potentielle kunder. BirgittebeckaNæste skridt er, at hun skal have færdiggjort sin hjemmeside, præsentationsmateriale m.m.
”Jeg er indforstået med, at der de næste måneder bliver rigtig meget benarbejde. Men det bliver det hele værd, når jeg så er kommet rigtig i gang,” siger hun.

Du kan læse den første artikel om Birgitte Becks iværksætterdrøm her


Greve Nord Projektet havde fint etårs besøg


Både Landsbyggefonden og bestyrelsen er enige om, at helhedsplanen er kommet godt fra start

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Her i efteråret 2017 er det et år siden, at Greve Nord Projektet 2016-2020 blev sat i gang. I den anledning havde projektet besøg af Landsbyggefonden og dele af Greve Nord Projektets bestyrelse for at gennemgå, hvordan helhedsplanens først år er forløbet.

Efter det første år kan alle glæde sig over, at Greve Nord Projektet er velfungerende og er kommet godt i gang med de mange nye aktiviteter og tilbud til beboerne.
ny billedcollage juli 2016”Det er jo dejligt at kunne præsentere et projekt, hvor det går godt, og hvor der opnås resultater, som vi kan være stolte af,” siger Majken Rhod Larsen, der er sekretariatsleder i Greve Nord Projektet og fortsætter:
”Der er en rigtig god vilje til at samarbejde om at udvikle området og styrke beboerne fra alle parter i helhedsplanen, og det er vigtigt for at helhedsplanens indsatser kan udføres. Det er den fælles indsats og engagement, der betyder, at projektet udover at nå i mål med de fastlagte aktiviteter også har overskud til at videreudvikle og faktisk være et godt eksempel, der fremhæves flere steder.”
ASK maj17b

Tillykke med de 1 år
Det er en fast procedure, at Landsbyggefonden kommer på besøg og fejre helhedsplanernes 1-års fødselsdag med et møde og en gennemgang. Ved mødet d. 4. oktober var der særligt fokus på den nye organisering, hvor bestyrelsen har fået større beslutningskompetence og strategisk betydning, samarbejdet med kommunen og andre samt fremdriften på projektets indsatsområder.

1-års eftersynet er en god mulighed for både fonden, men også helhedsplanens bestyrelse, medarbejdere og samarbejdspartnere til at hæve sig fra det daglige arbejde og se, hvordan indsatserne fungerer, og om projektet når de mål, der er opsat. Når vi ud til de borgere, vi gerne vil nå? Hvor er der udviklingspotentiale og muligheder for nye samarbejder? Hvor er behov for justeringer og nytænkning?
Og det går godt i Greve Nord Projektet. Det konstaterede både Landsbyggefonden og bestyrelsens medlemmer. Projektet kommer fint i mål med hovedparten af succeskriterierne, der er en sund økonomi, og gode samarbejder på tværs mellem partnerne i området.

GP maj 2017 B

En god bestyrelse
Det er den tredje helhedsplan i området, og som et nyt tiltag har Greve Nord Projektet fået en bestyrelse som øverste beslutningsorgan i stedet for et formandskab. Det har været et landsdækkende krav fra Landsbyggefonden for alle nye helhedsplaner, og derfor var bestyrelsens funktion et af fokuspunkterne for 1-års opfølgningen.
”Vi vil gerne ud og høre, hvilke erfaringer helhedsplanerne indtil videre har gjort sig ift. de nye bestyrelser. Hvordan fungerer de i praksis og har bestyrelsernes sammensætning medført den effektive styring af projekterne, der er nødvendig for at opnå de tilsigtede resultater,” fortæller Anna Lilje Flyverbom Nordgreen, der er Greve Nord Projektets sagsbehandler i Landsbyggefonden.

Både bestyrelsesmedlemmerne og sekretariatsleder Majken Rhod Larsen, er enige om, at bestyrelsen og medlemssammensætningen fungerer godt i Greve Nord Projektet.
Bestyrelsens medlemmer er engagerede og bidrager med en bredspektret faglighed til en god styring af helhedsplanen, hvor kommunens rolle og ansvar også er blevet større.
SYD BO 2017 AMange fagligheder
I Greve Nord Projektet skiller bestyrelsen sig ud fra andre helhedsplaner i BO-VEST ved bl.a. at inkludere deltagere fra Midt- og Vestsjællands Politi (ikke stemmeberettigede) samt flere politiske og kommunale medlemmer: Greves borgmester, en direktør, et medlem af Trygheds- og Integrationsudvalget, et medlem af Kultur- og Fritidsudvalget samt helhedsplanens kontaktperson i Greve Kommune.

”Både det politiske engagement og politiets deltagelse er et stort plus for indsatsen i området. Den løbende orientering, vidensdeling og koordinering af indsatser giver et meget effektivt samarbejde og ikke mindst en fællesskabsfølelse og forventning om, at vi er sammen om at gøre Greve Nord til en mere attraktiv bydel og løse udfordringerne. Det er et engagement, man bestemt ikke skal undervurdere,” fastslår Majken Rhod Larsen.


Genbrug, kreative værksteder og hygge


Det nyåbnede ’genBrug for alle’ er ikke ”bare” en almindelig genbrugsbutik. Det er også et mødested, hvor der er tid til en kop kaffe og en sludder

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Den røde løber var rullet ud, live-musikken spillede, alle de flotte genbrugsting var på plads, så alt var klar til den store åbning af ’genBrug for alle’.

Allerede inden den officielle indvielse startede onsdag kl. 15, begyndte det at vrimle ind med gæster, og lokalerne i Gersagerparken 49 blev hurtigt fyldt med glade folk, der ville se alle de mange flotte ting.
Særligt stativet med dametøj, tasker og legetøj vakte meget interesse, og en del af gæsterne ved åbningsfesten fik hurtigt fundet nogle ting, som de gerne ville købe.
IMG 0159Men selvom hylderne var fyldt med tøj, køkkenting, legetøj m.m., måtte ”kunderne” vente til i næste uge (uge 41) med rigtigt at gå på shopping.

Åbningstider:
Denne onsdag eftermiddag var det nemlig åbningsfest, og der var ikke åbent for salg. Men fra på tirsdag d. 10. oktober og onsdag d. 11. oktober og frem vil der hver tirsdag og onsdag være åbent i genbrugsbutikken fra kl. 12-16 i Gersagerparken 49.
IMG 0179Udover at være en genbrugsbutik er lokalerne også indrettet med kreative værksteder, så man kan komme og male eller blive inspireret til, hvordan man kan re-designe sit tøj. Alle er velkommen i genbrugsbutikken og til de kreative workshops, og man behøver ikke bo i Gersagerparken.

Folk vil gerne give
Genbrugsbutikken modtager meget gerne brugbare og velfungerende effekter, som sælges videre til små priser. Det gælder både tøj og sko, legetøj, køkkenting, sengetøj, små møbler, bøger, elektronik m.m. Det hele skal dog være rent og brugbart, for der er ikke mulighed for at vaske tøjet i genbrugsbutikken.
”Folk har allerede doneret rigtig mange fine ting, som vi er meget glade for at kunne sælge videre. Det er dejligt at opleve, at folk gerne vil være med til at hjælpe andre,” siger Suzanne Magelund fra Greve Nord Projektet, der er en af de ansvarlige for genbrugsbutikken.
”Der er faktisk mange, der er kommet igen flere gange for at aflevere ting, fordi de lige har fundet noget mere, som de gerne vil give væk,” fortsætter hun.
IMG 0175Fra beboer til beboer
Suzanne Magelund understreger, at butikken ikke er en almindelig genbrugsbutik, der skal tjene penge. De små beløb, som kunderne betaler for tingene, kommer tilbage til områdets beboere, fordi al arbejdskraft i butikken er frivillig. Pengene vil i stedet blive brugt på aktiviteter for alle områdets borgere, og det er genbrugsbutikkens besøgende, der er med til at bestemme aktiviteterne.
”Det er tanken, at vi skal give tilbage til hinanden. Der bliver sat en idékasse op, og så kan folk lægge en seddel i med ønsker til, hvad de godt kunne tænke sig. Det kan fx være en, der kommer og viser, hvordan man scrapbook’er eller lave bolcher eller et spændende foredrag. Det er helt op til beboerne,” forklarer hun.IMG 0138

Kjolen, der blev et par shorts
Det tøj, som bliver afleveret til gebrug kommer op og hænge på bøjler eller bliver foldet pænt i kasser, så folk kan komme og finde billigt ”nyt” tøj.
Men det er ikke al tøjet, der bliver solgt videre lige med det samme. Noget af det skal nemlig re-designes og syes om, så det kan få helt nyt liv. Det kan fx være en kjole, hvor man kan bruge overdelen som en bluse, mens stoffet fra skørtet kan bruges til et par shorts.
Joan Berg er uddannet dameskrædder, og det er hende, der samen med de andre frivillige, vil sy noget af tøjet om, inden det sælges videre.
”Det er en sjov og billig måde at skabe helt nyt tøj på. Det er kun fantasien, der sætter grænser,” siger hun.

Frivillige ”ansatte”
Genbrugsbutikken er åben hver tirsdag og onsdag fra kl. 12-16, og det er en række engagerede frivillige, der står for at holde butikken pæn og ordentligt, sætte skilte op, hænge tøj på plads m.m. De står også klar til at hjælpe kunderne og til at byde folk velkommen med en kop kaffe og en snak.
IMG 0142De fire seje frivillige damer får ikke nogen løn for at stå i genbutikken, men det er heller ikke vigtigt, fortæller Joan Berg, der er en af de frivillige.
”Det handler meget mere om, at vi gerne vil være med til at hjælpe og bakke op om det gode initiativ. Jeg går selv meget ind for genbrug, og jeg kan godt lide tanken om, at man ikke bare smider noget ud, men giver det videre til andre, der har behov for det,” forklarer hun.

Vi deler genbruget
Den nye genbrugsbutik i Gersagerparken 49 bliver det 2. genbrugstilbud i Gersagerparken. I nr. 74 under børnehuset er der nemlig også en genbrugscentral, der drives af frivillige beboere.IMG 0143
Det er ikke meningen, at de to genbrugscentraler skal konkurrere om ”kunderne”, men tværtimod er der allerede etableret et godt samarbejde. Fx er der ikke plads til større møbler i ’genBrug for alle’, så hvis der kommer nogen for at aflevere fx en lænestol til genbrug, så bliver den sendt videre til genbrugscentralen i Gersagerparken 74.

Du kan læse mere om det samarbejde her

 

’genBrug for alle’ tager meget gerne imod:
- Legetøj, spil og børnebøger
- Køkkenudstyr
- Tøj (rent og brugbart)
- Elektronik og belysning (funktionelt)
- Sengetøj, håndklæder og gardiner (rent)
- Små møbler man selv kan bære
- Andre brugbare ting

Du kan kontakte Suzanne Magelund, hvis du gerne vil vide mere om ’genBrug for alle’
Telefon. 60 35 46 67 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
IMG 0139


Askerød er med i en ny film


Der er sket en stor positiv udvikling i Askerød de seneste år. Det sættes der fokus på i en ny minifilm

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Der er sket en positiv udvikling i Askerød og Greve Nord de seneste år. Kriminaliteten er faldet, uroskabende unge fylder mindre i boligområdet, og beboerne har fået adgang til vejledning og rådgivning ift. job, uddannelse og familietrivsel, der er kommet ventelister til lejlighederne, og der er blevet oprettet flere aktivitetstilbud.

Udviklingen skyldes et effektivt samarbejde mellem henholdsvis boligorganisationerne, Greve Kommune, politiet, beboerne og den boligsociale indsats og det lokale foreningsliv, der blev igangsat i området i 2008.
Landsbyggefonden har i forbindelse med deres 50 års jubilæum lavet en minifilm, hvori der fokuseres på, hvordan netop boligsociale indsatser kan have en løftende effekt på et boligområde som Askerød.
Både områdets beboere og de mange parter, der bidrager til de store samarbejde, kan derfor glæde sig over, at Askerød nu kan fremhæves som et godt eksempel.Askeroed august 2017
”Styrket tryghed er en af målsætningerne med de boligsociale indsatser. Filmen skal bl.a. vise, hvordan boligorganisationerne sammen med kommune og andre parter arbejder for at styrke trygheden i boligområderne og skabe gode muligheder med og for beboerne.  Det er Askerød og Greve Nord generelt et godt eksempel på”, forklarer Aviaja Julie Sigsgaard, konsulent hos Landsbyggefonden og fortsætter:
”De boligsociale indsatser handler både om at igangsætte aktiviteter og om at understøtte et målrettet samarbejde om at løse udfordringerne og bringe lokale ressourcer i spil, og det er lykkedes rigtigt godt i Askerød. Derfor har vi valgt Askerød som eksempel i filmen”, siger hun og påpeger samtidig, at udvikling er et langt sejt træk, der kræver fortsat opmærksomhed fra alle parter.
Filmen er blevet til i forbindelse med Landsbyggefondens 50 års jubilæum, og kan ses her

Beboerne: Et helt andet område

IMG 1748En af de beboere, der i filmen fortæller om udviklingen, er Mohammad Hassan, der selv er vokset op i området.
Han har tidligere selv været en del af den gruppe af unge, der var med til at gøre området utrygt for de andre beboere.
”Det har været et område præget af kriminalitet. Men efter at Greve Nord Projektet kom til, er der meget, der har ændret sig,” fortæller han og fortsætter:
”Der var pludselig nogen, der lyttede til os, og de var med til at lære os unge at spille efter reglerne, når der var noget, vi gerne ville. Projektet har også hjulpet flere af de unge med at komme i job og uddannelse, og det er et helt andet område. Jeg er glad for at bo i Askerød, og jeg kunne ikke forestille mig at skulle bo noget andet sted.”


Alice
Også Alice Jensen glæder sig over udviklingen i området. Hun har boet i Askerød i mange år og har dermed oplevet både de gode og de mindre gode tider.
”Der er sket en stor udvikling, efter at Greve Nord Projektet er kommet. Man har gjort utrolig meget for området, så det igen er blevet et trygt og dejligt sted at bo,” fortæller Alice Jensen, der også er frivillig danskunderviser i den boligsociale indsats’ aktivitetshus.
At den positive udvikling i den grad er lykkedes i Askerød skyldes de mange forskellige parters samarbejde.
Ulrik Brock Hoffmeyer, direktør i BO-VEST, der administrerer lejlighederne i Askerød understreger i filmen, at man i boligorganisationen og Greve Nord Projektet har arbejdet tæt sammen med Greve Kommune, politiet og ikke mindst beboerne selv, og at det samarbejde har været helt afgørende for at vende udviklingen.
Samtidig påpeger han, at det fortsat er en løbende proces at fastholde den positive udvikling, og at alle er indstillet på at fortsætte det gode samarbejde til gavn for både beboere og området.
MohammadDet gode eksempel
Lokalt i den boligsociale indsats Greve Nord Projektet, glæder man sig over områdets fremgang.
”Tidligere har Askerød primært været kendt for noget negativt, både i medierne og lokalt i området. Men de seneste par år er der kommet meget mere fokus på den positive udvikling, der er sket, og Askerød er i stedet blevet fremhævet som det gode eksempel” fortæller sekretariatsleder i Greve Nord Projektet, Majken Rhod Larsen og fortsætter:
”Vi kan mærke, at området har fået et bedre ry. Både hos borgere og samarbejdspartnere her i Greve, men også fra andre boligsociale projekter rundt omkring i landet, der gerne vil høre mere om, hvordan den tværfaglige og koordinerede indsats har sat gang i udviklingen mod at gøre Askerød til et mere attraktivt boligområde.”IMG 1695
Også for beboerne har det stor betydning, at Askerød ikke længere kun nævnes i forbindelse med hærværk og ballade.
”Det betyder meget for beboerne, at det også er det positive billede, der vises af området, og at de kan være stolte over at bo i Askerød. Langt størstedelen af vores beboere er jo glade for at bo her,” siger afdelingsbestyrelsesformand Jørgen Fahlgren.sats har sat gang i udviklingen mod at gøre Askerød til et mere attraktivt boligområde.”
 

Filmen er blevet til i forbindelse med Landsbyggefondens 50 års jubilæum, og kan ses her

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere

Bankospil i hele 2017

banko - web

Kom og vær med - skriv dem i kalenderen med det samme

Læs mere her