Greve Nord Projektet er kommet på Instagram    #grevenordprojektet


#grevenord #grevenordprojektet – Vi vil så gerne følge med i, hvordan du ser dit Greve Nord

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Greve Nord Projektet er kommet på Instagram! Du finder os under navnet GreveNordProjektet, og vi vil løbende lægge billeder op fra vores arrangementer, aktiviteter eller bare billeder fra små, sjove og søde ting i området. Vi håber, at du vil følge os og være med til at bruge vores hashtags #grevenord #grevenordprojektet, så vi sammen kan få spredt et alsidigt og positivt billede af alle de dejlige ting, steder og folk, der bor og findes her i Greve Nord.
start IG billede

Hvordan ser du Greve Nord?

Men vi vil også meget gerne se, hvordan du ser dit nabolag. Hvad er det, du tager billeder af her i området? Er det en flot solnedgang? En hyggelig grillaften med vennerne på altanen? Alle de små frøer, der hopper rund? Måske et sjovt spil petanque eller kroket? Måske din nyindrettede stue eller nymalede køkkenskabe? Elle måske en god løbetur rundt i de grønne marker eller på stranden? Uanset hvad det er, så vil vi meget gerne følge med og dele jeres glæde over jeres område.
Derfor vil vi opfordre alle, der har lyst til at bruge de to hashtags #grevenord og #grevenordprojektet, når I lægger billeder op på jeres egen Instagram.

instagramVi viser gerne jeres billeder

Vi vil meget gerne bringe nogle af de bedste billeder på Greve Nord Projektets egen hjemmeside/nyhedsbrev og Facebook, men vi spørger jer selvfølgelig om lov, før vi låner et billede til viderebringelse.

Hjælp os godt i gang

Som I kan se på vores profil GreveNordProjektet er der endnu ikke blevet lagt så meget op fra os. Men det kommer løbende, og vi håber, at I via de to hashtags vil være med til at sprede det gode billede af vores alle sammens Greve Nord – Den attraktive bydel.

 

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere

Bankospil i hele 2018

banko - web

Kom og vær med - skriv dem i kalenderen med det samme

Læs mere her