Loppemarkedet i ValHallen fylder fire år


Det store Greve Nord loppemarked kan i år fejre fire års jubilæum, og der har været godt gang i vokseværket

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

September måned er lig med loppemarked i ValHallen. Sådan har det været i fire år nu, for når lopperne d. 25. september kl. 10 kan slå dørene op til det store Greve Nord loppemarked, er det samtidig fire år siden, at det første loppemarked blev afholdt.
Det er blevet en tradition, at der hvert efterår og forår afholdes Greve Nord loppemarked i ValHallen, og efter fire år, er det er en begivenhed, som beboerne husker og ser frem til.
Allerede i slutningen af juli kom de første henvendelser fra folk, der gerne ville vide, hvornår de skulle sætte kryds i kalenderen.
”Vi vil jo så gerne med, for det plejer at være så hyggeligt,” sagde en af de faste loppere, da hun kom forbi for at høre, om der var fastsat en dato.
Nu er datoen for det eftertragtede loppemarked så blevet fastlagt: 25. september kl. 10-14 er der igen rig mulighed for at komme og gøre et kup, når Greve Nord Projektet i samarbejde med de frivillige og ValHallen holder loppemarked.
loppemarked september 2016

 

 

Loppemarkedet afholdes søndag d. 25. april kl. 10-14 i ValHallen i Hedelunden 2, 2670 Greve. Der er stadig stande ledige. Kontakt Suzanne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 60 35 46 67

Fire år med vokseværk

Loppemarkederne i ValHallen bliver afholdt to gange om året, og siden 2012, hvor det første Greve Nord loppemarked blev afholdt, er markedet vokset for hvert år.
Ved forårets loppemarked i april var der over 65 stande med tøj, legetøj, køkkenting, møbler, bøger og al verdens andre loppefund, og man havde været nødt til at opsætte endnu flere stadepladser, fordi de blev udsolgt.
”Det er lidt ekstra sjovt i år, fordi vi jo har fire års fødselsdag. Det har været sjovt at opleve, hvordan interessen har været stigende år for år både fra loppere og fra gæsterne. Det er tydeligt at mærke, at det er et arrangement, som folk kender, og som de ser frem til,” fortæller aktivitetskoordinator i Greve Nord Projektet, Suzanne Magelund, der er arrangør af loppemarkedet.
Ud over muligheden for at gøre et godt kup er der ifølge hende også en helt særlig stemning, der gør, at folk synes, at det er hyggeligt at komme på loppemarkedet, og at de kommer igen år efter år.
”Mange af deltagerne kender jo efterhånden hinanden både fra loppemarkedet, men også fra nabolaget. Så det handler ikke kun om at gøre en god handel, men også om at mødes med folk og sludre og få en kop kaffe hen over varerne, og det giver en rigtig god stemning,” forklarer hun.
Der er også en lille café med kaffe, te og kage, og her mødes gæsterne efter indkøbsturen og viser deres nyerhvervelser frem.

IMG 0460

En åben fest

Loppemarkedet er åbent for alle, også selvom man ikke bor i Greve Nord området. En af de loppere, der trofast kommer igen er Marianne Klausen, der selv bor tæt ved stranden.
”Jeg synes, at det er et rigtig godt loppemarked. Det giver sammenhold i hele området, og det er en hyggelig måde at møde folk på, som man ellers ikke taler med så tit. Man får jo også netværket og sludret med folk, mens man handler, og det er en god måde også at lære nye mennesker at kende på,” siger hun.
Der er gratis adgang for gæster ved loppemarkedet, og hvis man vil leje en stand, koster det 75 kr., men man skal ikke vente for længe, for der er rift om pladserne.

Loppemarkedet afholdes søndag d. 25. april kl. 10-14 i ValHallen i Hedelunden 2, 2670 Greve. Der er stadig stande ledige. Kontakt Suzanne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 60 35 46 67

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere