Frivillig-eksempler fra Greve Nord på DR’s kampagneside


På DR’s kampagneside Lokale Løsninger er et par af de mange frivillige indsatser fra Greve Nord med til at inspirere andre landet over

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

DR har lanceret kampagne-hjemmesiden som et online inspirationskatalog, og Greve Nord Projektet er blevet spurgt, om vi ville bidrage med nogle af de gode eksempler på frivilligt og engageret arbejde, der foregår her i området.
screenprint fra hjemmesiden
Det er ikke tilfældigt, at DR kontaktede Greve Nord for at få eksempler. For noget af det som beboerne i de almene boligområder her i Greve Nord er rigtig gode til er netop frivilligt arbejde. Både som beboerdemokrater, i diverse klubber, udvalg og foreninger, som undervisere, Venligboere, mentorer og mange andre ting.

Se eksemplerne
Her i Greve Nord kan vi glæde os over, at der er rigtig mange gode initiativer, der er baseret på frivillige kræfter og lysten til at være sammen med sine medmennesker. Hvor frivillige beboere bidrager med forskellige opgaver til gavn og fornøjelse for deres medborgere og dem selv.
Du kan se tre af dem på DR hjemmesiden her

Genbrugsbutikken
Danskundervisning
Lektiecafé
genbrugsbutik screenprint
Del jeres egen Lokale Løsning

Alle kan dele deres eksempler på godt, frivilligt arbejde på DR siden. Så det er bare med at komme til tasterne, hvis I også gerne vil bidrage med et eksempel til inspirationskataloget.

Bliv inspireret
Man kan jo også selv gå på jagt efter gode ideer til, hvad man kan lave af frivilligt arbejde. I Greve Nord Projektet vil vi altid gerne hjælpe og rådgive, hvis du har en idé til en aktivitet, som du tror, andre i området også kan være interesserede i.

Har du en idé, så kan du kontakte aktivitetskoordinator Suzanne Magelund på 60 35 46 67 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
danskundervisning screenprint2

Få sms om aktiviteter
SMS EVENT

Tilmeld dig vores sms service og få invitationer til events og aktiviteter på sms
Læs mere

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere