Flere i arbejde er held i uheld for gymnastikhold


gymnastik - webAf: Marie Skjelbo Justesen, Greve Nord Projektet

Det er virkelig held i uheld, at flere af damerne på aktivitets- og tryghedsmedarbejder Suzanne Magelunds faste gymnastikhold mandag formiddag er kommet i arbejde.

For selv om det er dejligt, så betyder det også, at der nu kun er fem tilbage på holdet.

Derfor regner Suzanne Magelund med, at holdet bliver flyttet til om eftermiddagen efter sommerferien, så der kan komme flere med.

"Der er både gymnastik mandag formiddag og tirsdag formiddag mellem kl. 10.00 – 11.30, og alle deltagerne er rigtig gode til at møde op, og der er en rigtig hyggelig stemning. Men nu hvor der er et større frafald på mandagsholdet – og det er jo rigtig dejligt for dem –, og da jeg har hørt fra flere, at der er basis for at lave et eftermiddagshold, så bliver det sådan efter sommeren", siger Suzanne Magelund og fortsætter:

"Som det ser ud nu, så henter jeg et par af damerne i hjemmet, når vi mødes på mandagsholdet, og det vil jeg naturligvis fortsætte med, selv om vi flytter holdet til om eftermiddagen. For mig er det vigtigt, at begge hold kan fortsætte med at være trygge rammer for alle, hvor der er plads til en god sludder og et godt grin".

Det gode vejr trækker i folk

Tirsdagsholdet, der består af mange seniorer, kører bare derudaf, men det gode vejrs indtog kan mærkes på både gymnastik- og stavgangsholdene.

"Solen og det lune vejr trækker i folk, der gerne vil en tur i haven. Så selv om deltagerne er meget trofaste, så er det også meget forståeligt, at de gerne vil bruge formiddagene udenfor. Dog er der stadig god tilslutning til stavgangsholdet, hvor vi mødes kl. 10.00 ved Mælkebøtten i Gersagerparken. Derudover fortsætter vi over i Café Ask bagefter, hvor vi spiser frokost sammen hver den første onsdag i måneden", siger Suzanne Magelund.

Begge gymnastikhold og stavgangsholdet er for beboere på tværs af både Askerød, Gersagerparken, Gudekvartererne & Klyngen. Der er nu ledige pladser på mandagsholdet, og der er stadig pladser på tirsdagsholdet, hvor der er ca. 14 faste deltagere.

Selv om det er nogle gode og homogene hold, så tager deltagerne altid godt imod nye ansigter, og der er altid plads til flere deltagere. Så kontakt gerne Suzanne Magelund, hvis du er interesseret i at være med på et af holdene, eller hvis du har spørgsmål.

Suzanne Magelund tlf.: 60 35 46 67 / email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Få sms om aktiviteter
SMS EVENT

Tilmeld dig vores sms service og få invitationer til events og aktiviteter på sms
Læs mere

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere