Det er sjovt og gratis at være sund i Greve Nord


Af: Marie Skjelbo Justesen, Greve Nord Projektet

Der er masser af muligheder for at være sund i Greve Nord. Hvad enten det handler om motionstilbud, information om livsstilssygdomme eller om kost, så er der et tilbud lige til dig – og det er helt gratis.

Greve Nord Projektet, Greve Kommune og en gruppe dedikerede frivillige er i de kommende uger klar til at præsentere en hel masse forskellige sundhedsaktiviteter gennem Sundhed med Kultur-festivallen, der lige nu løber af stablen i hele området. Her har du mulighed for at prøve kræfter med et væld af aktiviteter.

stavgang - web

"Der er rigtig mange beboere i Greve Nord, der gerne vil leve et sundere liv, og det vil vi gerne hjælpe dem i gang med. Vi tror på, at sundhed skal være en nærværende del af Greve Nord-beboernes hverdag, så vi har placeret de mange motions- og sundhedstilbud lige der, hvor de bor. Gennem blandt andet Mobile Sundhedscaféer, der løbende sætter fokus på forskellige sundhedsområder, kommer repræsentanter fra patientforeninger og Greve Kommunes Sundhedsformidlere rundt i de forskellige boligområder. Her kan beboerne få målt blodtryk, lundefunktion og blodsukker og få mere viden om, hvad de selv kan gøre for at få en sundere hverdag", fortæller Kira Gilling Hansen, der er sundhedskoordinator i Greve Kommune og projektleder i Greve Nord Projektet og fortsætter:

"Greve Nord Projektet har blandt andet flere faste gymnastik-, pilates- og afspændingshold flere steder i området, hvor vi tilbyder sunde snacks. Der er også mulighed for at få en snak med en kostvejleder hver onsdag mellem kl. 14 – 16 i Aktivitetshuset i Askerød, og der er stavgang en gang om ugen med start fra Gersagerparken 49 – og meget, meget mere. Og det hele er gratis og åbent for alle".

Under Sundhed med Kultur-festivalen, der løber frem til den 1. juni, kan alle interesserede være med i både alle de faste tilbud og i en masse nye arrangementer, der alle fremhæver sundhed på forskellige måder.

Sundhed med Kultur er et samarbejde mellem Greve Bibliotek, Greve Nord Projektet, Bydelsmødrene, Hundige Kirke og Greve Museum. Se alle de spændende sundhedsaktiviteter på www.grevenord.dk, eller hent et program i Aktivitetshuset, Digehuset 9 i Askerød.

Du kan også se programmet her:

forside program til link

 

 

 

 

 samarbejde logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få sms om aktiviteter
SMS EVENT

Tilmeld dig vores sms service og få invitationer til events og aktiviteter på sms
Læs mere

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere