Smag på verden – Åbent Køkken i Aktivitetshuset


Af: Marie Skjelbo Justesen, Greve Nord Projektet

Igen i 2013 har en gruppe Greve-borgere deltaget i forskellige madskoler, der har haft fokus på diabetes- og hjertevenlig kost.

Deltagerne, der både er mænd og kvinder, vil gerne være med til at inspirere andre Greve-borgere til at leve sundt, og de inviterer derfor til Åbent Køkken tirsdag den 17. december fra kl. 16.00-18.00 i Aktivitetshuset, Digehuset 9 i Hundige.

Smag på verden - web

Maden er baseret på de nye kostråd, og der vil være smagsprøver samt mulighed for at få opskrifterne med hjem. Alle opskrifter er baseret på deltagernes egne madtraditioner fra flere forskellige lande, og er i samarbejde med en kostvejleder blevet tilpasset således, at de er ernæringsrigtige og følger de nye kostråd.

På selve dagen laver Madskoledeltagerne mad og fortæller om, hvad de har lært, så kom og bliv klogere på, hvordan du selv kan gøre dine egne yndlingsopskrifter sunde – eller kom og smag på verden.


Hvis du gerne selv vil deltage på et af holdene, som starter op igen i starten af det nye år, er der nogle få pladser tilbage, og de starter op medio januar 2014.
Så hvis du har lyst til at blive en del af Madskolerne, kan du kontakte projektleder Kira Gilling Hansen på tlf.: 60 35 46 62.

 

Se invitationen her

 

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere

Bankospil i hele 2018

banko - web

Kom og vær med - skriv dem i kalenderen med det samme

Læs mere her