Ny multibane til grundejerforeningen Eriksminde


Af Grundejerforeningen Eriksminde

Grundejerforeningen Eriksminde har indgået et samarbejde med Greve Fodbold og opnået støtte fra Nordea-fonden og DBU til anlæg af en multibane. Arbejdet med multibanen starter i løbet af foråret, og banen forventes færdig i løbet af sommeren 2014.
Med støttekroner fra Nordea-fonden og DBU's multibanepulje bliver en multibane i Eriksminde Kvarteret en realitet i løbet af foråret/sommeren 2014.
Multibanen vil blive placeret i Grundejerforeningen Eriksminde på det grønne område mellem Belsager og Højager. Udover at blive et naturligt socialt samlingssted, vil banen også muliggøre andre former for boldspil bl.a. hockeybane og basketbane.
Formand Helle Jørgensen, Grundejerforeningen Eriksminde og formand for Greve Fodbold Peter Würtz Madsen ser begge frem til at få en multibane i nærmiljøet, der vil være til stor glæde for mange i Greve. Tillige ser begge et sådant samarbejde, som en stor mulighed for at tænke i alternativer, samt at modsvare forventningerne til et aktivt fritidsliv, som i dag stilles af både børn, unge og voksne.
"Multibanen vil supplere vores eksisterende faciliteter på fornem vis. Samtidig er vi sikre på, at den hurtigt vil blive et naturligt og foretrukket samlingssted for boldspillere i alle aldre og institutioner i nærområdet" fortæller Peter Würtz Madsen.

Multibanepulje baner vejen

Nordea-fonden har med sin multibanepulje på 10 millioner kroner gjort det muligt for blandt andet Grundejerforeningen Eriksminde og Greve Fodbold at anlægge en af de eftertragtede baner:
"Vi er glade for, at Grundejerforeningen Eriksminde og Greve Fodbold vil bane vejen for, at endnu flere får mulighed for at dyrke boldspil og være fysisk aktive året rundt" siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden.
Også Dansk Boldspil-Union glæder sig over udsigten til en multibane i Eriksminde Kvarteret:
"Det er fantastisk, at Greve Fodbold, drevet på frivillig basis, sammen med Grundejerforeningen Eriksminde har ansøgt puljen og ønsker en multibane, der kan skabe bevægelse i lokalområdet. Det siger både meget om behovet for multibaner, der kan motivere til nytænkning, fastholde fodboldspillere og udvikle dansk fodbold - og om værdien af vores frivillige foreningsliv," siger Jesper Møller, formand i Dansk Boldspil-Union.

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere