Nyt undervisningshold i medicin og alternativ behandlingsformer i Gersagerparken


Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Efter at være blevet en meget stor succes i Aktivitetshuset, åbner der nu endnu et hold for gratis undervisning i alternativ behandling og medicin i Gersagerparken 35.

Undervisningen starter tirsdag d. 6. maj, og kommer til at ligge hver tirsdag mellem kl 16 og 18. Ligesom i Aktivitetshuset bliver undervisningen i Gersagerparken kun for piger og kvinder.
Kvinder og piger fra Gersagerparken kan derfor komme og blive klogere på, hvordan håndkøbsmedicin og receptpligtig medicin påvirker både kroppen og sindet, og hvilke alternative muligheder der findes til fx smertelindring og ondt i sindet. Derfor bliver der introduktion til fx nada-behandling, der er en form for øre-akupunktur, og andre pædagogiske og psykologiske behandlingsmetoder.

Nada

Det vil være misbrugskonsulent Gitte Henningsen, der står for undervisningen, og deltagerne vil selv kunne bidrage med emner og problemstillinger om kroppen og psyken, som de gerne vil have taget op.

Gitte står også for den samme undervisning i Aktivitetshuset (tirsdage kl. 12-14), hvor der har været så god tilstrømning, at man har måttet dele holdet over i to, fordi deltagerne simpelthen blev for mange.
Og det er altså ikke kun pigerne og kvinderne i Askerød, der har interesse for undervisning i de alternative metoder. Det oplevede Gitte selv, da hun besøgte lokalerne i Gersagerparken 35 for at afholde en "prøveaften".
"Det vrimlede ind med kvinder, der gerne ville være med. Så der blev hurtigt taget en beslutning om, at vi skulle have startet et undervisningshold op herovre også. Så det glæder vi os meget til at komme i gang med," forklarer hun.


Praktisk information: Undervisningen er gratis og kun for kvinder. Det kommer til at foregå i Greve Nord Projektets lokaler i Gersagerparken 35 klokken 16-18.


 

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere