Vejledning eller spørgsmål om:

happy children

- Aktiviteter og sjov
- Arrangementer og fester
- Vil du være frivillig?

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk

Frivillig Fredag for hele familien

Kom med til en hyggelig dag for alle Greves borgere

Sidste fredag i september er udnævnt til at fejre friviligheden! Og det skal naturligvis fejres med stil. I Greve sker det ved det store årlige Frivillig Fredag arrangement fredag d. 30. september i Greve Borgerhus på Greveager 9. Det er en gratis og hyggelig dag for hele familien, hvor man kan komme efter arbejde, skole og daginstitutioner og hygge sig og få en rigtig god start på weekenden.
IMG 1546Festen starter kl. 15, hvor Greves borgmester, Pernille Beckmann, og formand for FrivilligCenter Greve, Britta Jacobsen, holder åbningstale. Herefter er der fri leg for alle, og der vil være sjove aktiviteter, loppemarked, smagsprøver, underholdning og konkurrencer m.m.

En ny hobby og en grillpølse

IMG 1529Der vil naturligvis også være boder fra mange af kommunens foreninger, der står klar til at fortælle, hvad de laver. Det er derfor en oplagt mulighed for at komme forbi og blive inspireret til en ny hobby eller fritidsinteresse. Greve Nord Projektet står naturligvis også klar til at fortælle mere om alle de aktiviteter og muligheder, der er for alle aldre netop her i vores del af Greve.
Kl. 18 – 20 er der mulighed for at købe lækker mad fra grillen og nyde underholdningen for hele familien.

Du kan læse mere om Frivillig Fredag arrangementet her

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere