Vejledning eller spørgsmål om:

happy children

- Aktiviteter og sjov
- Arrangementer og fester
- Vil du være frivillig?

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk


Invitation til bydelsforum:
Kære beboere i Greve Nord! Kom og vær med


Onsdag d. 14. december inviterer Greve Nord Projektet alle beboere i Greve Nord til Bydelsforum

Bydelsforum er beboernes mulighed for at blive klogere på, hvad der sket i deres lokalområde, hvad Greve Nord Projektet laver - og ikke mindst er det projektets mulighed for at møde alle jer beboere og høre, hvad I mener. Derfor håber vi, at I alle har lyst til at komme og være med. Det er gratis også spisningen bagefter.
bydelsforum dec 1

Program Bydelsforum kl. 17.00 -20.00

17.00 – 17.10 Velkomst

17.10 - 17.40 En ny projektperiode med nye mål
Den nye projektperiode startede 1. september 2016 med nye metoder, indsatser og medarbejdere. Sekretariatsleder Hanne Sanderhoff Degn gennemgår det nye projekt, indsatserne, hvor i området tilbuddene findes m.m. Læs evt. mere nedenfor.

17.40 – 17.50
Pause

17.50 - 18.20
Frivillighed—med risiko for venskab!
Hvor kan jeg være frivillig, og hvad forventes der af mig? Og hvad nu, hvis jeg ikke længere har tid?
Det og meget mere får du svar på, når leder af FrivilligCenter Greve, Hugo Tietze, fortæller om vigtigheden af frivillighed og ikke mindst lysten bag det at være frivillig. Han vil også fortælle, hvordan det frivillige arbejde er med til at skabe venskaber og styrke ens netværk og kompetencer. Læs evt. mere nedenfor.

18.20 – 18.50
Workshop: Frivillige er uundværlige
Men hvordan kan vi gøre det mere interessant for jer, at være frivillige? Det er jer, der er eksperterne, og derfor spørger vi nu jer til råds om, hvordan man kan styrke det frivillige engagement i Greve Nord.

18.50 – 19.00
Tak for i dag

19.00 - 20.00
Gratis fællesspisning i Café Ask for dem der har lyst

Hej nabo. Vil du ikke spise sammen med mig?

Bydelsforum er ikke kun ”arbejde”, det er også en hyggelig sammenkomst mellem borgere og naboer. Derfor slutter vi arrangementet af med
hyggelig og gratis fællesspisning i Café Ask, hvor der vil være tid til at mødes og tale med naboerne og medarbejderne Greve Nord Projektet.
Vi ser frem til din deltagelse!forside

Tilmelding og praktisk information

Tilmelding senest tirsdag d. 6. december kl. 12 til Sarah Z. Ehrenreich på tlf. 60 35 46 65 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Husk at skrive, om du deltager i middagen - og om du har specielle ønsker til maden (vegetar/halal).
Bydelsforum afholdes i Café Ask, Digehuset 9 i Askerød. Du kan parkere bagved Stamhuset på p-pladsen ud til Godsvej.

Hvordan ser det nye Greve Nord Projekt ud?

Det er måske ikke lige til at se med det blotte øje. Men pr. 1. september skiftede Greve Nord Projektet fra anden til tredje projektperiode, der vil vare indtil sommeren 2020.
Med den nye projektperiode kommer også nye indsatser, mål og
muligheder. Der er bl.a. kommet er nyt Beboerhus i Thors Kvarter 62, hvor der er åbent for alle beboere fra hele Greve Nord, og hvor beboerne selv kan være med til at præge, hvilke aktiviteter de gerne vil lave.
Der er også kommet nye tilbud for områdets børnefamilier, og der er kommet nye indsatsområder bl.a. tidlig indsats og forældrekurser og vejledning, kurser i jobsøgning, forebyggelse og kriminalpræventiv
indsats og meget mere.
IMG 2607På Bydelsforum vil hele det nye projekt, de nye medarbejdere, indsatsområder m.m. blive præsenteret, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Frivillige kræfter er uundværlige

I det nye projekt vil der også være et fortsat fokus på at støtte det lokale engagement blandt områdets beboere. En del af de aktiviteter og arrangementer, som afvikles af projektet er i høj grad afhængige af, at der er frivillige, der har lyst til at være med og gøre en indsats.
Derfor vil vi gerne blive endnu bedre til at motivere de frivillige kræfter og gøre det attraktivt at være frivillig her i området. Ved Bydelsforum vil der være god inspiration til, hvordan og hvor man kan være frivillig og ikke mindst de mange fordele, der er ved at være frivillig i sit lokalområde. FrivilligCenterets leder har bedt os bringe denne ”advarsel” videre: Der er fare for, at man får nye venskaber og masser af smil på læben.

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere