Vejledning eller spørgsmål om:

happy children

- Aktiviteter og sjov
- Arrangementer og fester
- Vil du være frivillig?

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk


Juleaften i kirken?


Alle er velkomne, når der holdes juleaften i Hundige Kirke

Af Hundige Kirke

Hvor skal du holde jul? Det er det store spørgsmål for øjeblikket. Svigerforældre, børnebørn, venner. Lille eller stor familie?
Måske kan kirken også være en mulighed. I Hundige Kirke har vi inviteret til jul gennem mange år. Vi har været mange eller få, og hver gang har det drejet sig om at skabe et fællesskab mellem os, som fejrer jul her.
Juleaften i kirken foregår som en traditionel juleaften. Men flæskesteg, andesteg og risalamande. Med julegaver og sang omkring juletræet, og hygge med kaffe og knas.
julikirken
Deltagerne er dem, som plejer at komme og dem, der deltager for første gang. Det er enkelte børnefamilier, og det er voksne børn med forældre. Der er enlige og par. Det er dem, der synes der er for meget ræs med julegaverne hos børnebørnene, så de foretrækker en mere overskuelig juleaften i kirken. Det er også dem, der ikke har andre at fejre jul med i år, og derfor er åbne over for den mulighed kirken er.
Der er en del af gæsterne, som begynder med gudstjenesten kl 16.30, inden vi slår dørene op for aftenarrangementet, som begynder kl 17.30. Vi siger farvel og tak kl. 21.30. På den måde er det en overskuelig aften, hvis kræfterne er små, eller man ikke er så vant til at deltage i det store sociale fællesskab.

Har du lyst til at høre mere, så kontakt sognediakon Hanne Hummelshøj på 43 56 53 20 eller se mere på hjemmesiden www.hundigekirke.dk

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere