Vejledning eller spørgsmål om:

happy children

- Aktiviteter og sjov
- Arrangementer og fester
- Vil du være frivillig?

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk


Kom og vær med til mavedans


Få gang i hofterne og et smil på læben, når vi danser mavedans. Det er sjovt, og alle kan være med

Af Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet

Hver mandag aften kl. 18.30 – 19.30 får du mulighed for at leve dig ind i den orientalske stemning med musik og dans, når der undervises i mavedans og anden orientalsk dans i Fælleshuset i Heimdals Kvarter 58.
Der er fokus på at få rørt sin krop og på at have det sjovt, og alle er velkommen - også selvom man ikke har så meget rytme i kroppen og kan rulle med hofterne.mavedans
Tilbuddet er for kvinder og piger fra 10 år og op efter i Greve Nord. Kom og lad dig inspirere og forføre af dansen. Det er en sjov og anderledes måde at bruge sin krop på, og man bliver glad helt ned i den dansende mave.

Danserinden Lise Kofoed har undervist i mavedans i 14 år, og hun fokuserer på, at det skal være sjovt at danse. Om bevægelserne så er helt korrekte, eller om man ikke lige får sat fode den rigtige sted, er mindre vigtigt.IMG 1505

Praktisk info:
Vi mødes hver mandag aften kl. 18.30 i Fælleshuset i Heimdals Kvarter 58, 2670 Greve. Det koster 10,- pr. gang. Husk at tage noget tøj på, som du kan bevæge dig i.

Kontakt evt. Suzanne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 60 35 46 67 for mere information.

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere