Vejledning eller spørgsmål om:

familie

- Forældrekurser
- Familieaktiviteter
- Netværk for børnefamilier

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk

En brandgod dag for hele familien

Af Greve Museum

Søndag den 26. april inviterer Greve Museum i samarbejde med Greve Brandvæsen, Falck og Falck Museets afdeling i Solrød til en spændende dag om brand for hele familien. Denne søndag kan museets gæster høre om hvordan man slukkede brand i gamle dage, møde både voksne brandmænd og ungdomsbrandmænd, prøve de spændende udendørs aktiviteter og ikke mindst se nærmere på brandbiler af både nyere og ældre dato.

Falck Museet

Rundvisning i børnehøjde

Vi begynder dagen kl. 11.30 med en gratis rundvisning i børnehøjde i museets udstilling "Greve i brand". Her kan børn og voksne høre om, hvordan man slukkede brand i gamle dage, når museumsinspektør Kamilla Hjortkjær tager gæsterne med på tur tilbage i tiden og fortæller om både børns og voksnes pligter, i tilfælde af brand. Der vil også være mulighed for at prøve en rigtig branduniform eller brandhjelm og at se på den flotte LEGO-model af Falckstationen i Greve. Rundvisningen varer omkring en halv time.
Umiddelbart efter rundvisningen vil Greve Ungdoms Brandvæsen stå klar uden for, hvor de tilbyder spændende aktiviteter for både store og små. Hop om bord i en rigtig brandbil, prøv at slukke en brand på en såkaldt flammevæg, eller - hvis du er rigtig modig - så kan du prøve kræfter med at slukke rigtige flammer i brandvæsnets gaskar. Fra klokken 13 og frem til klokken 15 vil der desuden være mulighed for at se nærmere på både gamle og nye brandbiler, når Falck Museet fra Solrød, Falck i Greve og Greve Brandvæsen viser deres brandbiler frem på museets parkeringsplads.

En brændende menu i caféen

Uden mad og drikke duer små og store brandhelte ikke, og derfor er har museets café i dagens anledning sammensat en brandgod menu, med sandwich til både små og store brandmænd, som kan købes til fornuftige priser.

Praktiske oplysninger:
Der er fri entré til museet, til rundvisningen og til de øvrige aktiviteter. Museet har åbent tirsdag til fredag kl. 11-15, søndag kl. 11-17, mandag og lørdag er der lukket. Den 2. onsdag i hver måned er der åbent fra kl. 13.30 til kl. 21
lego model

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere