Vejledning eller spørgsmål om:

familie

- Forældrekurser
- Familieaktiviteter
- Netværk for børnefamilier

Kontakt Dorthe Korshøj på
60 35 46 61 eller dko@bo-vest.dk


Grufulde Greve


Kom til børnefortællefestival i Greve og lær at tryllebinde dit publikum med frygtindgydende og forfærdelige fortællinger

Den sidste weekend i oktober arrangerer Greve Bibliotek, Den Musiske Skole og Greve Museum workshops, hvor børn og unge selv kan synge, tegne og filme deres egne grufulde fortællinger.
Uhyggen spreder sig de fleste steder, når der varmes op til halloween. I Greve Kommune markerer vi dette i den sidste uge i oktober med en børnefortællefestival, hvor børn kan lave grufulde fortællinger sammen med professionelle kunstnere. Som optakt bliver der i løbet af ugen afholdt adskillige workshops for 4.-6. klasserne i Greve. Det gælder om at bruge sin fantasi og sin kreativitet, for det er børnene selv, der skaber historierne.

Syng, film eller tegn din historie

I den sidste weekend i oktober går jagten ind på de gode fortællinger i historiske omgivelser på Mosede Fort eller blandt boghylderne på Karlslunde Bibliotek, når børn i alle aldre inviteres til at finde den indre filmproducer, sangskriver eller tegneserie-tegner frem. Har man en drøm om at blive sangstjerne, så kan unge fra 15 år lære at skrive egne sange på singer songwriter-workshop på Karslunde Bibliotek med musiker Arvid Nielsen. I infimeribygningen på Mosede Fort laver tegneserietegner Simon Petersen tegneserieworkshop for børn og unge fra 10 år. I kasematbygningen kan familier med børn fra 5 år gå på opdagelse i de stemningsfulde lokaler, når der laves film sammen med filmproducer Stine Lauritz Larsen. Det kræver ingen forudsætninger at deltage i de forskellige workshops. Det er gratis at deltage, men der er begrænsede antal pladser. Tilmelding på tlf. 20311914 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Lyt til tusmørkefortællinger

Slut fortælleweekenden af med tusmørkefortællinger på Greve Museum. Her kan børn i alle aldre komme til en familievenlig, (u)hyggelig allehelgenseftermiddag og lave lygter og masker i værkstedet. Der er mulighed for at købe lidt snacks i caféen. Pris: 50 kr. pr. person samt materialepriser i værkstedet. Tilmelding på tlf. 43404036 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Praktisk og aktiviteter

Lørdag d. 29. oktober
* Lav din egen film i historiske omgivelser kl. 11-16 på Mosede Fort. Alder: fra 5 år.
* Singer-songwriter workshop ved Den Musiske Skole kl. 11-16 på Karlslunde Bibliotek. Alder: fra 15 år.
* Tegneserie-workshop ved Den Musiske Skole kl. 11-16 i infirmeriet på Mosede Fort. Alder: fra 10 år.
Søndag 30. oktober
Allehelgen og halloween kl. 13-16.30 på Greve Museum. Alder: for alle.
Download det fulde program på www.greve.dk/grufuldegreve

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere