Vejledning eller spørgsmål om:

job

- At få et arbejde
- Uddannelse for voksne
- Nem ID, e-boks, borger.dk

Kontakt vejleder Khadija Al Mohammadi på
60 35 46 69 eller kam@bo-vest.dk

Kontakt projektmedarbejder Nadia Ismail på
60 35 46 68 eller nmi@bo-vest.dk


Frivillige danskundervisere søges


danskundervisere sges 18


Er du den næste iværksætter fra Greve Nord?


Ny iværksætteruddannelse i Greve ser dagens lys

Af ErhvervsCenteret

Den kompetencegivende iværksætteruddannelse ”Iværksætteri i Praksis” tilbydes nu lokalt for borgere i Greve Kommune af ErhvervsCentret, Greve-Solrød ErhvervsService, i samarbejde med Copenhagen Business Academy.

Den praktisk orienterede iværksætteruddannelse afholdes en aften om ugen fordelt over tre måneder med opstart 7. september 2017 i ErhvervsCentret på Korskildelund 6 i Greve.
"Vi har valgt at udbyde en ny iværksætteruddannelse i samarbejde med Copenhagen Business Academy, der har en stor ekspertise og erfaring på det her felt. Formålet med det nye uddannelses- og netværksforløb er at bidrage til, at vores lokale iværksættere hurtigere og mere effektivt kommer godt fra start, så det lokale iværksættermiljø I Greve Kommune og Solrød Kommune understøttes i at skabe vækst og nye private jobs," udtaler Greves erhvervs- og turistchef Tina Charlotte Koeffoed.

"Det er en fantastisk mulighed for vores lokale iværksættere, at de nu over et tre måneders forløb kan arbejde intenst med at udvikle deres forretning samtidig med, at de får viden, værktøjer og masser af sparring fra et professionelt team af kvalificerede undervisere og medkursister,"siger erhvervs- og udviklingskonsulent Mette S. Nielsen fra Greve-Solrød ErhvervsService, der er en del af ErhvervsCentret.
ivaerksaetteruddannelse
Uddannelsen kommer gennem alle facetter af iværksætteriet
På iværksætteruddannelsen skal deltagerne med afsæt i deres egen forretningsidé tage stilling til en række vigtige hovedområder og indsatser.
Nogle af de emner, udfordringer og spørgsmål, som deltagerne i uddannelsen får indsigt i og greb om er: Hvad er din drivkraft til at blive selvstændig, hvordan ser mit marked ud, hvem er mine kunder, hvilken værdi skaber jeg for mine kunder, hvordan får jeg fat i dem, hvad er vigtigt, når jeg vælger platform for hjemmeside og webshop, hvad er mine indtægtskilder, og hvilke partnerskaber kunne være relevante, og hvordan styrer jeg økonomien, laver budget, arbejder med bogføring og regnskab, og er der særlige juridiske forhold, jeg skal have styr på.

"Gennem forløbet får deltagerne skabt sig et unikt netværk med andre ligesindede i lokalområdet, og det kan blive guld værd for dem videre frem i udviklingen af deres egen forretning", påpeger Mette S. Nielsen og tilføjer:
"Ofte går nyetablerede iværksættere og tumler med de samme spørgsmål og udfordringer, og vi ved, at det har kæmpe værdi at komme ind i et udviklingsfællesskab med en masse andre, der også brænder for deres idé og higer efter at få inspiration og ny viden og blive skarp på, hvad der skal til for at lykkes."

Du tilmelder dig via ErhvervsCentrets hjemmeside her

Er du selv iværksætter her fra Greve Nord? Så vil vi meget gerne tale med dig, for måske du kan være med til at inspirere andre. Kontakt: Sarah Z. Ehrenreich, Greve Nord Projektet på 60 35 46 65 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Flere oplysninger: Kontakt Tina Charlotte Koeffoed, Mobil: 21 30 50 04, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Birgit Schaldemose Norman: Telefon: 36915249/Mobil: 22887022, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Vil du være mentor og gøre en forskel?


Greve Kommune søger frivillige mentorer (25-99 år) - er det dig?

Greve Kommunes Frivillige Mentorkorps inviterere alle interesserede til et kursus om det at være mentor. Kurset finder sted 20. april kl. 17-20.

På kurset kan du høre de gode fortællinger fra det Frivillige Mentorkorps og blive klædt på i teori og praksis til at blive mentor for en ung (15-29 år) to-fire timer om måneden. Kurset giver et indblik i de unges udfordringer, samt inspiration og redskaber til at arbejde med de unge.

Mere information om Det Frivillige Mentorkorps kan læses på Greve Kommunes hjemmeside www.greve.dk ved at søge ”frivillig mentor” i søgefeltet.
mentor
INTROKURSUS FOR MENTORER i Det Frivillige Mentorkorps
TID: Torsdag d. 20. april kl. 17:00 – 20:00 (blød landing fra kl. 16:30).
På kurset vil vi udforske en del af det teoretiske mentorlandskab, udfordre os selv i rollen som mentorer (ikke to mentorer er ens, så glæd jer) og suge til os af hinandens refleksioner og fortællinger fra mentorforløb.
Uanset om du er ny mentor og afventer en ung, om du er en erfaren mentor, som har lyst til nye input - eller om du slet ikke kender mentorkorpset, men blot er nysgerrig på at høre mere om muligheden for at blive mentor, er du meget velkommen. Nye potentielle mentorer, som ikke har været til samtale, bliver kontaktet telefonisk forud for kurset.

STED:
Kurset finder sted i Greve Videncenter: Hundige Alle 11, Greve (skolen som ligger på bagsiden af Waves). Ved indgangen til Greve Videncenter vil der være ophængt pile, som peger i retning af dagens lokale. Der vil undervejs i kurset blive tilbudt forplejning i form af sandwich, drikkelse og fristelser til den søde tand.

TILMELDINGSFRIST:
Torsdag d. 13. april til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Husk at anføre, hvis du er vegetar, har madallergier mm. Kurset aflyses ved for få tilmeldinger.
Alle over 25 år med smag for mentorrollen er velkomne. Mentorkorpset har i øjeblikket efterlysninger på flere forskellige typer profiler i korpset.

Her kan du læse mere om, hvad det kræver at være mentor (åbner i pdf)
Her kan du læse mere om, hvordan du kan få en mentor, og hvad du kan bruge vedkommende til (åbner i pdf)


Kom og få hjælp til NEM ID, Joblog, CV og jobansøgninger


På mini-kurserne lærer vi at bruge NEM ID, Joblog, at skrive og opsætte CV samt at skrive gode, præcise ansøgninger til job eller uddannelse. Det er helt gratis at deltage, men du skal have dit NEM ID med, så vi kan arbejde med det.

Alle borgere er velkomne, og vi har computere til rådighed, så vi kan lærer det, mens vi sidder foran computeren.

Datoer: Vi mødes følgende dage: 17/11, 24/11, 25/11, 1/12 Alle dage fra kl. 10-12
Hvor: Greve Nord Projektets lokaler i Gersagerparken 71
Underviser: Khadija fra Greve Nord Projektet
Tilmelding: Ring til Khadija på 60 35 46 69
nemid kursus


Behov for lidt hjælp til computeren, telefonen eller tablet?


Så er Ældre Sagen Greve klar til at hjælpe dig - der er ingen dumme spørgsmål. Vi klarer det sammen

Har du problemer med mail, internet, word, billeder, opdateringer eller andet på computeren, tablet eller smartphone og ved du ikke lige, hvad du skal gøre for at komme videre, kan vi sikkert hjælpe dig. Seniorklubben og Ældre Sagens IT-Cafe står klar til at hjælpe dig.
Den første mandag i måneden kl. 10-12 har vi IT-Cafe i Seniorklubbens lokale i Stamhuset. Medbring din computer, tablet eller smartphone, så kigger vi sammen på det.
Alle er velkomne, og hjælpen er gratis.

Har du ikke mulighed for at komme hen i IT-cafeen eller kan dit problem ikke vente til vi er der næste gang, kan en af vores IT-frivillige komme hjem til dig.
Ring til vores IT-koordinator for at høre mere. Tlf. 2911 5955, mandag-torsdag 10-14.

Der er IT-Cafe: 8. januar kl. 10-12, 5. februar kl. 10-12, 5. marts kl. 10-12, 9. april kl. 10-12, 7. maj kl. 10-12, 4. juni kl. 10-12
Juli og august holder vi sommerfri!
IT cafe

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere