Vejledning eller spørgsmål om:

job

- At få et arbejde
- Uddannelse for voksne
- Nem ID, e-boks, borger.dk

Kontakt vejleder Khadija Al Mohammadi på
60 35 46 69 eller kam@bo-vest.dk

Kontakt projektmedarbejder Nadia Ismail på
60 35 46 68 eller nmi@bo-vest.dk


Vil du være mentor og gøre en forskel?


Greve Kommune søger frivillige mentorer (25-99 år) - er det dig?

Greve Kommunes Frivillige Mentorkorps inviterere alle interesserede til et kursus om det at være mentor. Kurset finder sted 20. april kl. 17-20.

På kurset kan du høre de gode fortællinger fra det Frivillige Mentorkorps og blive klædt på i teori og praksis til at blive mentor for en ung (15-29 år) to-fire timer om måneden. Kurset giver et indblik i de unges udfordringer, samt inspiration og redskaber til at arbejde med de unge.

Mere information om Det Frivillige Mentorkorps kan læses på Greve Kommunes hjemmeside www.greve.dk ved at søge ”frivillig mentor” i søgefeltet.
mentor
INTROKURSUS FOR MENTORER i Det Frivillige Mentorkorps
TID: Torsdag d. 20. april kl. 17:00 – 20:00 (blød landing fra kl. 16:30).
På kurset vil vi udforske en del af det teoretiske mentorlandskab, udfordre os selv i rollen som mentorer (ikke to mentorer er ens, så glæd jer) og suge til os af hinandens refleksioner og fortællinger fra mentorforløb.
Uanset om du er ny mentor og afventer en ung, om du er en erfaren mentor, som har lyst til nye input - eller om du slet ikke kender mentorkorpset, men blot er nysgerrig på at høre mere om muligheden for at blive mentor, er du meget velkommen. Nye potentielle mentorer, som ikke har været til samtale, bliver kontaktet telefonisk forud for kurset.

STED:
Kurset finder sted i Greve Videncenter: Hundige Alle 11, Greve (skolen som ligger på bagsiden af Waves). Ved indgangen til Greve Videncenter vil der være ophængt pile, som peger i retning af dagens lokale. Der vil undervejs i kurset blive tilbudt forplejning i form af sandwich, drikkelse og fristelser til den søde tand.

TILMELDINGSFRIST:
Torsdag d. 13. april til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Husk at anføre, hvis du er vegetar, har madallergier mm. Kurset aflyses ved for få tilmeldinger.
Alle over 25 år med smag for mentorrollen er velkomne. Mentorkorpset har i øjeblikket efterlysninger på flere forskellige typer profiler i korpset.

Her kan du læse mere om, hvad det kræver at være mentor (åbner i pdf)
Her kan du læse mere om, hvordan du kan få en mentor, og hvad du kan bruge vedkommende til (åbner i pdf)

Nyhedsbrevet
Klik her for at tilmelde dig!
Please wait

Aktiviteter i Greve Nord
thors collage

Her kan du se alle de mange aktiviteter og tilbud, som vi har i Greve Nord.
Læs mere